WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: vtwonen stylist Frans in Heiloo

De nieuwbouwwoning van het jonge koppel Maik (32) en Jill (28) in Heiloo wil maar geen echt thuis worden. Maik wil het strakke huis omtoveren tot een romantisch-warm geheel met plantjes en kleur. Jill houdt alles het liefst zo strak en neutraal mogelijk. vtwonen stylist Frans schiet te hulp en wij geven je hier alvast een sneak peek in Heiloo!

vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 15 aflevering 8
vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Wereldreis

Maik en Jill waren maandenlang op wereldreis, maar moesten deze vroegtijdig afbreken vanwege de coronacrisis. Ze hebben nog maar net een stap op Hollandse bodem gezet of Jill is online al op huizenjacht. Maik komt uit Heiloo en wil daar graag een jaren ‘30-huis. Jill gaat liever voor een nieuwbouwwoning in Castricum. Al snel lopen ze tegen hun droomhuis en tegelijkertijd hun eerste compromis aan: een nieuwbouwwoning in Heiloo… Helaas wil het, naast hun drukke banen in de zorg, maar niet lukken om er een echt thuis van te maken.

Gebrek aan lef

Doordat het een rechttoe-rechtaan nieuwbouwwoning is, vinden ze het lastig om er een sfeervol geheel van te maken. Ze hebben ook een gebrek aan lef, waardoor geen van beiden actie onderneemt om iets aan te passen. Ze hebben de muur beige geverfd en beige gordijnen opgehangen, maar dit heeft niet het gewenste resultaat. Ze missen in alle ruimtes het thuisgevoel: het voelt kaal en incompleet. De blauwe keuken vinden ze alle twee vreselijk. Zij wil het wel strak houden, maar hij ziet graag plankjes met plantjes en tegels. Met de vele spots in de keuken, de lelijke spots langs de ramen en het gebrek aan lichtpunten boven de eethoek en zithoek weten ze zich geen raad. Er is een enorme zolder waar ze graag hun slaapkamer van willen maken. De muren blijven kaal, hoewel ze er graag foto’s op terugzien van hun mooie reis samen. Ze komen er, kortom, samen niet uit.

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van vtwonen stylist Frans? Kijk mee naar de achtste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 31 oktober om 18:55 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat in Heiloo:

vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 15 aflevering 8

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv