Zondag 4 november: Katiche en Joey uit Noordwijk

Een huis aan het strand, voor Katiche en Joey werd deze droom werkelijkheid toen zij in Noordwijk een jaren ’70 huis vonden. Dat er in de woning nog veel moest gebeuren, wisten ze. Maar dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer… Daar waren ze niet op voorbereid. Nu ligt de inrichting al een tijdje stil. Met de hulp van stylist Frans Uyterlinde hopen ze op een droomhuis mét droominterieur.

Zij houdt van strak en beton, hij van kleur en hout

Niet alleen het uitkiezen van een vloer is een probleem. Katiche en Joey hebben meer smaakverschillen. Zij houdt van een modern interieur met strakke meubels en veel wit, maar Joey vindt haar stijl veel te kil en op een ziekenhuissfeer lijken. Hij wil het interieur juist opvrolijken met planten, kleur en accessoires. Maar dat hoeft van Katiche weer niet. Een fijne speelplek voor hun zoontje is wel een wens die ze samen delen. Ook missen ze opbergruimte. Benieuwd of het stylist Frans lukt hun droominterieur te realiseren? Kijk zondag 4 november om 19.30 uur naar SBS 6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Marja op 8 november 2018 om 11:18

Kunt u mij de afmeting (diameter) geven van de eetkamertafel in aflevering van 4 november? Als ik bij de productinformatie kijk dan wordt ik doorgelinkt naar Eijerkamp. Daar is de tafel te koop maar in de aflevering staan er 8 stoelen om heen, dus ik neem aan dat de tafel een andere afmeting heeft als die waar naar ik gelinkt word.

>

vtwonen op 8 november 2018 om 17:08

Beste Marja, we raden je aan om even contact op te nemen met Eijerkamp. Zij hebben ons naar dit product laten linken, dus ze kunnen je vast meer vertellen over de tafel.

>

Paula op 4 november 2018 om 21:29

Mag ik het merk vd verf en kleurnummer van de grijsgroene muur.
Mooie woonkamer geworden, gaf rust heel mooi.

>

H. van den Berg op 4 november 2018 om 20:41

Kunt u mij het merk/ontwerper geven van de eettafel van de aflevering van 4 nov. j.l.

>

Ruud de Roode op 4 november 2018 om 20:40

Goedenavond, is het mogelijk informatie te verstrekken over de hoekbank die is gebruikt in de uitzending van 4 november? Dus merk, type, kleur, prijs en waar ik de bank kan zien?

Met vriendelijke groet,

Ruud de Roode
Dordrecht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties