WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Liza in Woerden

Docente Wanda en boer Henkdrik Jan zijn drie jaar geleden met hun gezin van een boerderij naar een jaren ’70-woning verhuisd om hun werk en privéleven beter te scheiden. Maar in de nieuwe woning mist Wanda een mooie mix van hun smaken. Ook moet er een nieuwe keuken komen, maar waar en in wat voor stijl? Tijd om de hulp in te schakelen van stylist Liza!

De keuken

In de oude garage van het huis is een keuken geplaatst, maar deze is erg gedateerd en veel te laag voor met name Hendrik Jan. De dilemma’s waar ze mee worstelen beginnen al bij de basis: waar komt de nieuwe keuken? Krijgt ie een landelijke of moderne stijl? Open of afgesloten van de woonkamer? Daarnaast zijn de zitkamer en woonruimte een bijeengeraapt zooitje met de kleuren geel en groen en (te) veel hout. De haard vindt Wanda lelijk, Hendrik Jan vindt het zonde om deze weg te halen. Zo kibbelen ze en gebeurt er ondertussen weinig. Er staat Liza een mooie taak te wachten.


LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Liza Wassenaar

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Liza? Kijk mee naar de zevende aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 31 oktober om 18:55 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv