vtwonen

Cynthia en Rogier uit Apeldoorn (afl. 7 - seizoen 4)

Cynthia en Rogier uit Apeldoorn. Samen met hun kinderen en hond Hugo wonen ze in een vrijstaand jaren 30 huis. Ze zijn erg bij met hun authentieke woning, maar de woonkamer die uit drie ruimtes bestaat, zorgt voor problemen met de inrichting.


weer verlieft op je huis-apeldoorn

Zij houdt van retro en kleurrijk, hij van rust en natuurlijke elementen

Cynthia en Rogier zijn erg blij met hun vrijstaande, authentieke jaren ’30 woning, maar het inrichten is nogal een uitdaging. Want hoe breng je eenheid in een woonkamer die verdeeld is in drie afzonderlijke kamers? Cynthia en Rogier willen er een praktisch en gezellig gezinshuis van maken, maar dat is door de bijzondere indeling een lastige opgave. Naast dit woonprobleem worstelen ze ook met een groot smaakverschil: Cynthia heeft het liefst alles retro met veel felle kleuren, terwijl Rogier het interieur juist liever rustig heeft met zo min mogelijk kleur. Cynthia vindt de smaak van Rogier nogal saai, terwijl hij haar stijl omschrijft als “Villa Kakelbont.” Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaan op zoek naar een interieur waar iedereen zich thuis voelt.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 7.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Imke op 16 juli 2016 om 10:00

Wij zouden heel graag willen weten welke witte verfkleur is gebruikt voor de kozijnen en deuren van de woning.

Alvast bedankt.

Mvg Imke.

>

K.Knezevic-Paj op 8 april 2016 om 08:53

EEN VRAAG, A.U.B.
HOE KAN IK IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN "BEAUTYTRETMANT" van mijn/onze woning?
Bij voorbaat mijn dank voor uw reactie.
Katarina

>

Mike op 21 maart 2016 om 15:14

De lamp boven de tafel is erg mooi. Welk merk is het? (De lamp van stof, niet die spinnenlamp)

>

Marjolein op 21 maart 2016 om 10:20

Mijn man en ik vinden de metamorfose van Frans geweldig geworden!
We zouden willen weten welke plant er staat op het moment dat de kandidaten en de stylist samen komen voor hun 'voorproefje'. In elke aflevering weer wordt deze plant getoond. De plant staat in een donkere pot voor de witte bakstenen muur.
Graag jullie reactie.


Alvast bedankt!
Groet, Marjolein

>

vtwonen op 24 maart 2016 om 07:27

Hoi Marjolien, dat is een prachtige gatenplant, de Monstera. Hij kan flink groot worden, tot 3 m. Het is een kamerplant, buiten overleeft hij het niet. Hij heeft niet veel water nodig en hoeft niet in de volle zon te staan. Halverwege de kamer groeit hij ook prima. ~Marie

>

Daisy op 20 maart 2016 om 20:50

Beste,

Ik zou graag willen weten wat de naam/merk van de kleur verf is die gebruikt in de aflevering van vanavond 20 maart 2016 (Apeldoorn). Het een lichtgrijs/lichtblauwe kleur.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Daisy haast

>

vtwonen op 21 maart 2016 om 08:14

Hoi Daisy, dat is de kleur Winter S 1002-B van Histor geweest.

>

Tessa op 20 maart 2016 om 20:34

We vinden de make-over erg mooi geworden en zijn benieuwd naar de kleur op de muur (de blauw grijze kleur). Welke kleur is dat?

>

vtwonen op 21 maart 2016 om 08:15

Hoi Tessa, leuk om te horen dat je enthousiast bent over de make-over. Frans heeft in deze aflevering de kleur Winter S 1002-B van Histor gebruikt.

>

Diana Breuseker op 20 maart 2016 om 20:10

De aflevering van 20 maart komt een gave houten lamp in voor is privé bezit en wordt later een wand va m gemaakt is daar een voorbeeld van, vindt hem geweldig en wil hem graag na maken. Mvgr Diana Breuseker..ps en wat een geweldige aflevering weer...

>

vtwonen op 21 maart 2016 om 10:09

Beste Diana, we weten helaas niet waar de bewoners deze wandlamp hebben gevonden en hebben daarom ook geen voorbeeld of werktekening van de lamp.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties