Zondag 28 oktober: Brenda en Peter uit Sassenheim

Brenda en Peter zijn al vaak verhuisd, maar 2,5 jaar geleden vonden zij in Sassenheim eindelijk hun droomhuis. Helaas net in een moeilijke tijd, waardoor de inrichting op de laatste plek kwam. Tel daarbij op dat ze allebei moeilijk spullen kunnen weggooien, waardoor het huis (te) vol staat. Ook is de indeling op dit moment niet praktisch én liggen hun woonsmaken ver uit elkaar. Gelukkig komt stylist Wendy Verhaegh orde in de chaos scheppen. 

Zij houdt van klassiek, hij van ‘georganiseerde chaos’

Peter houdt van spullen met een verhaal. Hij omschrijft zijn stijl als een ‘georganiseerde chaos’. Er mag in huis geleefd worden. Brenda komt juist graag thuis in een interieur met een rustige basis en lichte kleuren. Ze houdt van eenheid en een mix tussen klassiek en modern. Maar, net als Peter, kan ze moeilijk spullen weggooien. Het is daarom niet gek dat het huis vol staat met prullaria. Zonder eenheid. Het is tijd voor een fris interieur. Zeker met drie oudere kinderen die voorlopig nog niet het ouderlijk nest gaan verlaten. Benieuwd hoe stylist Wendy Verhaegh het interieur een make-over geeft? Kijk zondag 28 oktober om 19.30 uur naar SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anita op 30 oktober 2018 om 17:46

Ik heb een bijzondere vraag, ik was helemaal gecharmeerd van de zwarte trui die Wendy aanhad. Kan Wendy aangeven van welk merk deze trui is.

>

vtwonen op 31 oktober 2018 om 12:36

Beste Anita, helaas hebben we geen informatie over de kleding die Wendy tijdens de make-overs draagt.

>

hanneke op 29 oktober 2018 om 19:32

Prachtig "gestyleerd" als ik dit zo zie , is er voor mij ook nog hoop, woon in hip huis en heb mooi gewaagd zooitje spullen, maar mis een hart

>

Jet van Mook op 28 oktober 2018 om 20:53

Erg mooie metamorfose! Ik zou graag willen weten welke muurverf hier is gebruikt. Vriendelijke groet, Jet.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties