WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 28 oktober: Brenda en Peter uit Sassenheim

Brenda en Peter zijn al vaak verhuisd, maar 2,5 jaar geleden vonden zij in Sassenheim eindelijk hun droomhuis. Helaas net in een moeilijke tijd, waardoor de inrichting op de laatste plek kwam. Tel daarbij op dat ze allebei moeilijk spullen kunnen weggooien, waardoor het huis (te) vol staat. Ook is de indeling op dit moment niet praktisch én liggen hun woonsmaken ver uit elkaar. Gelukkig komt stylist Wendy Verhaegh orde in de chaos scheppen. 

Zij houdt van klassiek, hij van ‘georganiseerde chaos’

Peter houdt van spullen met een verhaal. Hij omschrijft zijn stijl als een ‘georganiseerde chaos’. Er mag in huis geleefd worden. Brenda komt juist graag thuis in een interieur met een rustige basis en lichte kleuren. Ze houdt van eenheid en een mix tussen klassiek en modern. Maar, net als Peter, kan ze moeilijk spullen weggooien. Het is daarom niet gek dat het huis vol staat met prullaria. Zonder eenheid. Het is tijd voor een fris interieur. Zeker met drie oudere kinderen die voorlopig nog niet het ouderlijk nest gaan verlaten. Benieuwd hoe stylist Wendy Verhaegh het interieur een make-over geeft? Kijk zondag 28 oktober om 19.30 uur naar SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv