vtwonen

Anna en Roel uit Amersfoort (afl. 7 - seizoen 2)

In aflevering 7 zien we Anna (41) en Roel (47) uit Amersfoort. Ze wonen samen met een hun zoon Raphael in een halfronde, aan één kant half vrijstaande nieuwbouwwoning. Na heel veel verhuizen heeft het stel in dit huis eindelijk hun droomhuis gevonden. Nu lopen ze tegen een nieuw probleem: de inrichting. 

Amersfoort

Zij extravagant met felle kleuren, hij rustig en ingetogen

Van Amersfoort naar Zeeland en vervolgens weer terug naar Amersfoort: Roel en Anne konden nergens goed hun draai vinden. Zelfs niet in het huis dat ze op maat hebben laten bouwen. Totdat ze dit bijzondere, halfronde huis vonden in een leuke wijk in Amersfoort. Na 2 jaar zijn ze niet van plan om ooit nog uit dit huis weg te gaan. Eind goed al goed, dachten ze. Maar met de inrichting wil het nog niet zo lukken. Waar Anna het liefst een uitgesproken, extravagante inrichting wil, heeft Roel juist behoefte aan een ingetogen en rustig interieur. vtwonen stylist Frans Uyterlinde laat beide stijlen samenkomen en zorgt ervoor dat het stel zich nu eindelijk ergens thuis voelt.

Bekijk alle producten die gebruikt zijn in aflevering 7.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Maeike op 18 april 2015 om 08:33

We hebben ook van deze metamorfose erg genoten, prachtig resultaat. Nu willen we de plantensteuntjes voor aan de muur graag aanschaffen, kunnen jullie de ontwerpers nog even noemen en waar we kunnen bestellen?

>

vtwonen op 20 april 2015 om 08:31

Beste Maeike, bedoel je de hangende planken aan de wand boven de bank? Deze zijn gemaakt door Combitex.

>

JCR van Drie op 2 april 2015 om 03:16

waarom kan ik nergens (tv-blik, uitzendinggemist, VT-wonen site) de video zien van de door mij gemiste aflevering van VT-wonen dd 29-03-2015. Ik krijg bij de eerste twee genoemde wel het korte reclamefilmpje te zien, van rond de 40 seconden, maar daarna zegt de tekst dat "helaas de bedoelde pagina niet te vinden is, heden". Dat is erg vervelend. Hoe komt dat? En nog belangrijker: hoe kan ik de uitzending nu wel zien. Met vriendelijke groet, J.C.R. van Drie, Udenhout

>

Eric ouwerkerk op 31 maart 2015 om 09:19

Wat de naam van de Firma welke de Perzische tapijten verft ? Alvast bedankt voor de moeite.

>

vtwonen op 31 maart 2015 om 09:56

Beste Eric, het tapijt dat in de aflevering van afgelopen zondag is gebruikt, kun je vinden bij From Turkey With Love: http://www.ftwl.nl/nl/recolouredtapijt?o=60 Zij kunnen je verdere informatie geven.

>

Annemiek. van Oostwaard op 29 maart 2015 om 22:42

Leuke aflevering ,maar zou graag willen weten wat de kleur op de muur,achter de bank, is. Welk merk en nummer. Zou die graag hier ook op de muur willen hebben

>

vtwonen op 30 maart 2015 om 08:29

Beste Annemiek, dit is de kleur: Sectie S 4010-B90G van Histor. Alle producten die in de afleveringen zijn gebruikt, vind je terug op deze pagina: http://www.vtwonen.nl/tv/afleveringen/

>

Anita van Wandelo op 29 maart 2015 om 19:52

Ik kijk iedere week en over het algemeen vind ik de metamorfoses super, maar deze week vind ik hem heeeel bijzonder, wat een verandering...ben erg jaloers. Waar ik ook jaloers op ben is de trui die Anna aan had, die met die vogels....ik zou graag willen weten waar die gekocht is. Ik hoop van harte op een antwoord

>

vtwonen op 31 maart 2015 om 09:06

Beste Anita, op onze Facebookpagina heeft Anna ook een reactie achtergelaten. Misschien zou je haar daar eens met je vraag kunnen benaderen.

>

Janneke op 29 maart 2015 om 19:43

Hallo! Prachtige kleuren! Heel mooi geworden ook het melk meisje is geweldig! Ik zou heel graag weten welk behang is gebruikt op de muren en de luiken, dat grijze. Prachtig vind ik het!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties