WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Dordrecht

De ondernemende Dennis en Desidera vonden elf jaar geleden hun ideale starterswoning met veel potentie en gigantische tuin. Ieder jaar hebben ze wel eigenhandig iets verbouwd, alleen de keuken moet nog. Nu komen ze erachter dat het interieur al die tijd heeft stilgestaan. vtwonen stylist Eva van de Ven helpt ze om hun woning up-to-date te maken. Bekijk hier de sneak peek van Eva in Dordrecht.

Portret-Eva-van-de-Ven
vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 6 seizoen 15 | stylist Eva in Dordrecht | sneak peek van het stel

Verbouwingsmoe

Samen met hun kinderen wonen Dennis en Desidera inmiddels al jaren in hun ‘starterswoning’ met heerlijk grote tuin. In die elf jaar hebben ze de woning eigenhandig meerdere keren verbouwd. Zo hebben ze een aanbouw, opbouw, tuinhuis én een zwembad gemaakt. De allerlaatste verbouwing die ze zelf gaan uitvoeren staat gepland, namelijk de keuken. Maar hoe pak je dat aan? Ook komen ze erachter dat het interieur al die tijd heeft stilgestaan. Het huis verdient een royale volwassen inrichting. Verbouwingsmoe en inspiratieloos weten ze niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn vooral toe aan een huis dat helemaal af is.

Betere indeling

Desidera wil alles zo licht mogelijk met hier en daar wat glans, terwijl Dennis een volledig donkere hotellobby wil creëren. Toen ze elf jaar geleden in hun huis kwamen wonen, hebben ze een keuken laten plaatsen aan de achterkant van het huis, waardoor ze nu tegen de indeling aanlopen. Ze willen de keuken verplaatsen naar de voorkamer, waardoor ze denken dat er meer mogelijk is qua indeling van de volledige ruimte. De flow klopt niet. Er is niet goed nagedacht over het licht: de woning is erg donker terwijl het plafond bomvol spots zit. Bovendien zit er in de woonkamer een verspringing in de betegelde vloer waar iedereen over struikelt. Ze hebben nu alles vooral praktisch ingericht, maar mooi is het nog niet.

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Eva? Kijk mee naar de zesde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 24 oktober om 18:55 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat van Eva in Dordrecht:

sneak peek vt wonen weer verliefd op je huis aflevering 6 seizoen 15

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv