Zondag 25 maart: Oriana en René uit Oostzaan

Oriana en René wonen al vier jaar samen met hun twee kinderen in een geschakelde woning in Oostzaan. Via een datingsite is het stel in contact met elkaar gekomen en een paar jaar later heeft Oriana alles in Ridderkerk achtergelaten om met René in Oostzaan te gaan wonen. Toch mist Oriana Ridderkerk nog steeds en voelt het huis voor haar nog niet helemaal als een thuis. Beiden beseffen dat het nu echt anders moet, maar hoe, dat weten ze niet.

Zij houdt van lichte kleuren, hij wil juist meer kleur

Het smaakverschil tussen Oriana en René is te groot; er worden geen knopen doorgehakt. Voorheen bepaalde vooral Oriana het interieur, maar toch zijn beiden niet tevreden met de uitstraling. Zij wil graag een moderne inrichting met veel lichte kleuren, hij vindt dit te kil en wil graag wat meer kleur en huiselijkheid. De bank blijft ook een eeuwig discussiepunt: strak en hard of juist een heerlijke plofbank? Beiden weten niet goed hoe ze beide stijlen in hun woning moeten combineren. Gelukkig gaat stylist Marianne Luning hen hier een handje bij helpen. Kijk zondag 25 maart om 19.30 uur op SBS6 voor het resultaat.

Deze producten zijn gebruikt in aflevering 6.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ron op 28 maart 2018 om 09:50

Kan ik ergens terug vinden welke verfnummers er hier gebruikt zijn? Eerst zag ik dit wel maar ineens is de site veranderd.
Het zou dan gaan om de 2 grijstinten.

>

ruud op 26 maart 2018 om 22:13

Afgelopen zondag 25 maart hadden wij in de uitzending gezien, dat er een rek aan het plafond werd gehangen boven de bar in de keuken. Nu vragen wij ons af waar is deze te koop

>

petra op 26 maart 2018 om 18:22

aflevering van 25 maart helemaal stapel verliefd geworden op de portretten van de katten !! wie of waar kan ik dit laten maken, bestellen ? heel graag informatie hierover. ik kan dit op de site namelijk nergens vinden.

>

Jane van der Ploeg op 25 maart 2018 om 21:41

Hallo,

In de vt wonen aflevering van vandaag 25 maart hingen er foto's van de katten aan de muur. Ik vroeg me af op welk materiaal dit afgedrukt is, maar kan het op de site helaas nergens vinden!
Hoop dat iemand me verder kan helpen!
Groetjes,
Jane van der Ploeg

>

vtwonen op 29 maart 2018 om 12:09

Beste Jane, het formaat is ongeveer 70x100 centimeter.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties