WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 21 oktober: Olaf en Monique uit Purmerend

Olaf en Monique wonen samen met hun twee kinderen in Purmerend. Het jaren ’90 huis voelt nog steeds als het domein van de kinderen. En dat terwijl de kinderen het speelgoed al ontgroeid zijn. Ook de trap kan wel een opknapbeurt gebruiken, want die is sinds Olaf en Monique in de woning trokken nog niet veranderd. De hoogste tijd dat stylist Fietje Bruijn er een volwassen inrichting van maakt.

Hij houdt van een beton vloer, zij van een houten

Olaf ziet het liefst een robuust en stoer interieur met een betonnen vloer. Monique vindt zijn smaak veel te donker voor hun huis. Zij wordt blij van romantisch, landelijk en veel wit. Als compromis hebben ze nu gekozen voor de kleur grijs, want grijs is naar eigen zeggen altijd goed. Ook de vloer is nog niet aangepakt. Toch zien ze allebei graag meer kleur in het interieur. Maar hoe? Dat weten ze niet. Maar dat de inrichting aan verandering toe is, is wel zeker. Een volwassen, kleurrijke inrichting waar het hele gezin met plezier kan wonen; stylist Fietje weet wél hoe ze dat voor elkaar krijgt. Benieuwd naar het resultaat? Zondag 21 oktober om 19.30 uur zie je de make-over op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv