vtwonen

Kaouter en Niklas uit Leidschendam (afl. 6 - seizoen 4)

In aflevering 6 zien we Kaouter (37) en Niklas (40). Ze wonen samen met hun twee dochters in een hoekwoning in Leidschendam. De woonkamer heeft een lastig in te richten vorm en het stel verschilt behoorlijk van smaak. Kaouter wil graag oosterse elementen in huis. Niklas ziet het liever strak en Scandinavisch.


weer verliefd op je huis leidschendam

Zij houdt van warme kleuren, hij ziet het liefst alles wit

De Marokkaanse Kaouter en de Zweedse Niklas verhuisden een jaar geleden naar hun droomhuis in Leidschendam. Ze zijn blij met het huis maar met de inrichting wil het niet zo lukken. De u-vormige woonkamer blijkt een lastige ruimte om in te delen en daarnaast hebben ze ook een behoorlijk smaakverschil. Kaouter zou graag wat van haar Marokkaanse roots in het interieur terug zien, maar Niklas is bang dat het huis daarmee in een Arabische soek verandert. Hij wil het liefst een Scandinavisch interieur: licht, simpel & functioneel. Viktor Brand en vtwonen styliste Fietje Bruijn bedenken een passende oplossing voor dit woonprobleem.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 6.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

cindy op 27 maart 2016 om 11:15

ik ben op zoek naar de draai eetstoel daat de stijliste in Eijenkamp voorbeelden liet zien. Een eettafel waar zowel als eettafelstoel en als woonkamer fauteuils kan gebruiken. Ik heb op de site van Eijenkamp gekeken en geen resultaat.

Ik weet niet of deze aflevering was..

kan u mij helpen

gegroet Cindy

>

marian op 17 maart 2016 om 19:45

Hallo,
Hoe en waar kan ik de spiegel op het toilet kopen van Household Hardware. Deze staat helaas niet op jullie site en op de site van household staat hij niet en kan ik sowieso niet als particulier kopen.
Mvg. Marian

>

A.P.Algra op 13 maart 2016 om 20:15

Goedenavond.

Graag zou ik het kleurnummer willen weten van de gele band over de muur van Kaouter en
Niklas.

Mvrgr
A.P.Algra

>

vtwonen op 14 maart 2016 om 08:08

Beste, de gele streep is geverfd met de kleur Strong Orche 08045 van Histor.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties