vtwonen

Gonneke en Robert uit Den Haag (afl. 6 - seizoen 5)

In aflevering 6 zien we Gonneke en Robert. Het stel heeft een heftig jaar achter de rug, omdat Gonneke erg ziek is geweest. Daardoor stond alles in hun leven even stil, zo ook hun interieur. Aangezien het de twee maar niet wilde lukken om met hun woonsmaken op één lijn te komen, schoot vtwonen ze te hulp.

Den Haag

Zij houdt van rust, hij van leven in de brouwerij

Gonneke en Robert wonen in een fijn huis vlakbij het strand van Scheveningen. Hoewel de basis er ligt, biedt het huis nog niet helemaal de gezelligheid waar ze zo naar op zoek zijn. Het huidige interieur is erg wit en licht, waardoor je meer het gevoel hebt dat je je in de wachtkamer van de tandarts bevindt. Hoewel Gonneke best tevreden is met al het wit, brengt Robert het liefst een flinke dosis kleur aan in huis. Daarnaast houdt hij erg van het Spaanse gevoel, maar daar is in het interieur niks van te merken. Victor Brand en Wendy stylist Verhaegh bieden het stel de helpende hand.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 6.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Laure op 9 oktober 2016 om 23:37

Ik ben heel benieuwd, welke kleur verf van welk merk er op de muur in de hal zit? Bij de uitzending van 9 oktober groetjes laure

>

Floor op 9 oktober 2016 om 21:10

Wat een prachtige metamorfose vandaag. Graag zou ik weten van welk merk het behang in de keuken is, het is zo subtiel mooi en sfeervol.

>

A. De Groot op 9 oktober 2016 om 20:44

Waar kun je het bamboelijkend behang kopen van afl. 9 oktober 2016

Shop suggesties

Inspiratie suggesties