WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Heemstede

Jeugdliefdes Marlijn en Valentin kochten vijf jaar geleden een tussenwoning in Heemstede. Het eerste half jaar stond volledig in het teken van de verbouwing, waardoor er nu een hele mooie basis staat. Maar toch wil het met de inrichting van de woning nog niet lukken. Stylist Eva gaat ze helpen.

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 5 seizoen 13 stylist eva in heemstede
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 12 aflevering 3 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Eva van de Ven

Okergele muren

Jeugdliefdes Marlijn en Valentin kochten vijf jaar geleden een tussenwoning in Heemstede. Omdat het eerste half jaar volledig in het teken stond van de verbouwing, staat er nu een hele mooie basis. Een voorbeeld daarvan zijn de grijze Novilon vloer en de glad gestucte muren. Maar na een half jaar verbouwen veranderden onverwachts hun prioriteiten. De vader van Marlijn werd ongeneeslijk ziek en hun dochter Lieve was op komst. Dit was voor Marlijn en Valentin een heftige tijd, en nu, een tijd later, zijn ze toe aan een warm en ‘af’ huis. Maar dat wil nog niet helemaal lukken. Marlijn is laatst begonnen met schilderen, maar de okergele kleur heeft precies twee dagen op de muur gezeten. Ze deden opnieuw een poging in de keuken, maar hierdoor passen de twee ruimtes qua kleur niet meer bij elkaar. 

Tuinbank in de woonkamer

De kleur op de muur is niet hun enige struggle. Door de kleine ruimte is er een groot tekort aan opbergruimte. Daarnaast zitten ze op een tuinbank omdat ze geen nieuwe kunnen kiezen. Hij wil een grote eethoek, zij een grote zithoek. Maar hoe doe je dat in deze beperkte ruimte? Ook lopen de smaken van Marlijn en Valentin nogal uiteen. Zij houdt van warme, maar lichte kleuren, functionele meubels, ronde vormen en planten, hij van donker, industrieel gemixt met design. Kortom: genoeg werk aan de winkel voor stylist Eva. 

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Eva? Kijk mee naar de vijfde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 18 oktober om 19:30 uur op SBS 6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv