vtwonen

Monique en Oscar uit Ulvenhout (afl. 5 - seizoen 1)

In aflevering 5 van vtwonen zien we Monique (40) en Oscar (43) met hun kinderen Valerie en Mick. Het gezin woont al 6 jaar in een prachtige woonboerderij op het platteland, maar het knusse gevoel dat je bij een boerderij verwacht ontbreekt totaal. De woonkamer lijkt volgens het stel op de wachtruimte bij een autodealer.

aflevering 5

Zij een beachlook, hij klassiek en opgeruimd

In 2008 verhuisden Oscar en zijn  zwangere vriendin Monique van het drukke stadsleven in Den Haag naar een prachtige woonboerderij in Ulvenhout. Ze vonden het een ideale plek om te wonen én om hun toekomstige kindje groot te brengen. Inmiddels is er 6 jaar verstreken, maar zijn ze met de inrichting nog geen stap verder. Want Monique houdt van een uitgesproken beachlook, terwijl Oscar juist heel klassiek is. De woonkamer is hierdoor een onpersoonlijke, saaie ruimte die volgens Oscar nog het meest doet denken aan de wachtruimte bij een autodealer. vtwonen stylist Frans Uyterlinde bedenkt een oplossing die de knusheid in de woning weer terugbrengt.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 5.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Gerlinde Vlastuin op 18 maart 2015 om 19:22

Hallo,

Ik zou graag interieur advies willen. Is dit mogelijk?

Groetjes,

Gerlinde

>

vtwonen op 19 maart 2015 om 08:03

Beste Gerlinde, dank voor je bericht en vertrouwen in vtwonen om je verder te helpen bij de styling van je huis. We beschikken helaas niet over voldoende handen om alle aanvragen aan te pakken, maar we kunnen je wel goed doorverwijzen naar een partij waar wij goede ervaringen mee hebben. Stijlbon.nl is een organisatie waarbij zo’n 140 ervaren professionele interieurstylisten zijn aangesloten. Stijlbon.nl heeft vtwonen in het verleden meerdere malen naar tevredenheid geholpen bij de realisatie van diverse stylingprojecten. De stylisten van Stijlbon gaan op basis van jouw persoonlijke wensen en aan de slag en kunnen je helpen met een persoonlijk stylingadvies en inspiratie.

>

suzanne op 5 januari 2015 om 22:30

hoi ik wil graag weten waar dat laadjes behang te koop is?

>

Ilon van Zutphen op 4 januari 2015 om 21:19

Hallo
Kunnen jullie mij aangeven waar de hoekbank van Oscar en Monique te koop is. Ik heb geprobeerd om via de link (zie vraag van Petra op 1 november jl.) dit terug te vinden, maar dat lukt niet.

>

Sanne op 4 januari 2015 om 19:57

Ik zou heel graag willen weten waar ik het betonbehang kan vinden die ik vandaag in de aflevering van vandaag zag. Het ging over Monique en Oscar.

>

Petra op 1 november 2014 om 17:00

Kunt u mij vertellen waar de hoekbank uit aflevering 5 verkrijgbaar is? Ik zag hem niet in jullie webshop. Bij voorbaat dank!

>

natascha op 29 oktober 2014 om 15:58

Ik zou graag willen weten welk merk verlichting ze hebben gebruikt.
Want die vindt ik wel heel erg gaaf en handig.

Met vriendelijke groet natascha thijs

>

vtwonen op 30 oktober 2014 om 08:33

HI Natascha, met Philips hue geef je licht alle mogelijke kleuren. Op deze site: http://www2.meethue.com/nl-nl/ vind je veel meer informatie over het systeem!

>

Jacquelien Sruijk op 29 oktober 2014 om 11:04

Allereerst wil ik jullie complementeren met een fantastsch leuk programma. Ik krijg er elke keer weer inspiratie van, net als jullie woonblad trouwens.
Ik heb natuurlijk geen idee hoe jullie de kandidaten selecteren, maar wat ik alleen jammer vind, is dat alle stellen tot nu toe leuke, lotte stellen lijken te zijn met een luxe probleem. Het lijken allemaal mensen die het financieel redelijk voor elkaar hebben en in geweldig leuke (en vaak grote) huizen wonen. (Misschien worden ze daarom wel uitgekozen, want ik weet niet of je de make over zelf moet betalen)
Ik had ons ook op willen geven, maar toen ik de eerste afleveringen had gezien dacht ik, daar komen wij met onze oude gehuurde bovenwoning toch niet voor in aanmerking. Bovendien zou het bij ons niet om de woonkamer gaan, maar om de bovenverdieping (en twee trappen)
Was even benieuwd hoe dat nou precies zit. Nogmaals ik vind, ondanks dit kleine puntje van kritiek, het een KEIleuk programma!
Groetjes Jacquelien Struijk uit Nijmegen

>

Corine op 28 oktober 2014 om 20:23

Nu ben ik ontzettend benieuwd hoe Monique en Oscar hun huis nu vinden. Ik heb vorige afleveringen gezien en vond de veranderingen over het algemeen echt een verbetering. Deze keer vond ik het doodzonde wat er met deze prachtige ruimte is gedaan. Gezellig en passend bij deze twee mensen vond ik het totaal niet.. Ik ben dus erg benieuwd wat ze er zelf van vinden.

>

vtwonen op 3 november 2014 om 09:58

Hi Corine, het blijft een kwestie van smaak. Misschien dat een kleur niet helemaal naar wens is of dat bewoners een accessoire zelf echt niet uitgezocht hadden, dat kan. Wat deze bewoners echt van de make-over vonden hebben wij niet tot in de details meegekregen. Naar ons weten waren ze blij met het resultaat.

>

Roos Druijf op 27 oktober 2014 om 19:50

Ik zou heel graag willen weten waar dat mooie behang vandaan komt , de grijze tint , vind die echt geweldig , maar kan het niet echt op internet terug vinden .

grt Roos

>

Brigitte Bakker op 26 oktober 2014 om 22:34

Bij aflevering 5 werd er behang gebruikt met een laden print. Wat is dit leuk! Ik zou graag willen weten waar ik dit behang kan kopen. Ik hoop op een reactie.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties