vtwonen

Esther en Marcel uit Dongen (afl. 5 - seizoen 3)

In aflevering 5 zien we Esther (30) en Marcel (32) uit Dongen. Jaren geleden werd het stel verliefd op de huizen in een oude kostschool. Het was hun droomhuis. Na een lange intensieve verbouwing van twee jaar staat de basis. Maar voor de finishing touch, persoonlijkheid en sfeer in huis, zijn hulpdiensten nodig.

weer verliefd op je huis

Zij houdt van spullen met een doel, hij van spullen met een verhaal

Wat betreft de inrichting staan Esther en Marcel lijnrecht tegenover elkaar. Marcel houdt van praktisch en industrieel, terwijl voor Esther alles mooi gestyled en doordacht moet zijn. Zij houdt van kunst, hij van foto’s van hun reizen. Hij wil privacy en gordijnen, zij liever niet. Hij houdt van robuuste industriële meubels en zij van oude design klassiekers. Kortom: ze komen er samen niet uit. Viktor Brand en vtwonen styliste Marianne Luning schieten te hulp.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 5.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

eefje op 3 januari 2016 om 19:37

Beste vtwonen,

Op welke manier is het dakje boven de box voor de baby gemaakt?

Alvast bedankt voor de reactie.

Mvg, Eefje

>

vtwonen op 4 januari 2016 om 09:55

Beste Eefje, we hebben alleen een beschrijving die we door hebben gekregen van de klusjesman: "Het huisje is gemaakt van geschaafde harthouten latten. Deze zijn verbonden met halfhout verbindingen. Om dit strak te maken moet je toch wel goede gereedschappen hebben. Je zaagt de latten op maat onder 45 graden en bevestigd dit met een deuvel aan de box. Dus best een lastig klusje." Succes!

>

Marieke Boer op 19 december 2015 om 13:20

Hoi, kunnen jullie achterhalen welke kleur verf er op de muur is gebruikt in de woonkamer?

Bedankt alvast.
Groet
Marieke

>

Selina hoel op 22 oktober 2015 om 02:40

Beste vt wonen. Dit was een top uitzending. Mede omdat mijn stijl t zelfde is en ik tegen het zelfde probleem / sommige dan aanloop. Alleen de gebruikte artikelen en het bureau uit de stijlstudio die hij had gekozen als zijnde zijn woonstijl kan ik nergens terug vinden. Jammer ! de kleur die werd gebruikt en waar je de muur frames kan halen werd ook niet genoemd .

>

vtwonen op 23 oktober 2015 om 16:02

Beste Selina, alle producten die je ziet in de stijlstudio's kun je terugvinden op de website van Eijerkamp: http://www.eijerkamp.nl/stijlstudios/. De producten die gebruikt zijn in de make-over plaatsen wij altijd op zondagavond in een artikel: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-5-kijken-en-shoppen-seizoen-3/>http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-5-kijken-en-shoppen-seizoen-3/ Die van aankomende zondagavond zul je ook weer terugvinden op de tv pagina: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/

>

Suzanne op 21 oktober 2015 om 16:40

Hoe heette de ontwerper/stylist die aardewerk laat produceren onder fairtrade omstandigheden?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties