WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 14 oktober: Eduard en Sarah uit Amsterdam

Eduard en Sarah wonen op een plek zonder buren en toch middenin de stad. Waar dan precies? Op een voormalig vrachtschip uit 1914. Naar eigen zeggen wonen ze op het mooiste stukje van Amsterdam, maar toch krijgen ze het binnen niet goed ingericht. De smalle ruimte, schuine wanden, het hebben van weinig ramen én verschillende woonsmaken, maakt het stylen van een woonboot niet makkelijker. Tijd voor stylist Frans Uyterlinde om eens langs te varen.

Zij houdt van donkere kleuren, hij van wit

Eduard houdt van een interieur met wit, grijs, staal en oud hout. En veel licht. Totaal tegenovergesteld aan de donkere woonsmaak van Sarah.  Zij ziet graag donkere kleuren en een mix van de woonstijlen vintage en industrieel terugkomen. Maar ze weet ook dat een donker interieur en een woonboot met weinig ramen niet goed samengaan. Dus, waar dan te beginnen? Kortom: Sarah en Eduard komen er samen niet uit. Gelukkig weet stylist Frans wel raad met hun woonboot. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 14 oktober om 19.30 uur naar SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv