Charlotte en Emiel uit Rotterdam (afl. 5 – seizoen 4)

In aflevering 5 zien we Charlotte (28) en Emiel (34). Het stel is in het voorjaar van 2014 verhuisd naar een sfeervol jaren ’30 appartment in Rotterdam. Ze zijn hartstikke verliefd op hun mooie huis, maar in de inrichting van het huis is geen liefde te bekennen. Daarbij drukken authentieke details, zoals een stenen schouw en de en-suite deuren hun stempel op het interieur.

Zij houdt van kleur en accessoires, hij van Scandinavisch zonder accessoires

Emiel houdt voornamelijk van strak gecombineerd met basic kleuren, terwijl Charlotte het huis het liefst zo kleurrijk mogelijk heeft. Emiel vindt de smaak van Charlotte truttig, meisjesachtig, rommelig en druk, terwijl Charlotte de stijl van Emiel juist saai, kil en koud vindt. Kortom: ze staan lijnrecht tegenover elkaar. Maar ondanks het grote smaakverschil heeft het stel ook een overeenkomst: ze willen beiden geen standaard inrichting. Viktor Brand en vtwonen styliste Marianne Luning zorgen voor een passende oplossing.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 5.

Fotografie: Barbara Kieboom

nog meer: tv

Reacties:

Anoniem op 6 maart 2016 om 20:37

Beste VT Wonen,

Ik heb net de aflevering bekeken met Emiel & Charlotte. De styliste maakte gebruik van gebloemd behang. Waarvan is dit behang en waar is het verkrijgbaar? Ik vind het supermooi!

Groetjes!

Danine

Anoniem op 6 maart 2016 om 20:37

Weet iemamd de herkomst van de oranje en blauwe eethoekstoelen uit de uitzending van Zondag 6 maart.

Hoi Peter, deze stoelen kun je terugvinden bij Eijerkamp. Alle overige gebruikte producten kun je terugvinden in dit artikel: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-5-kijken-en-shoppen-seizoen-4/

Anoniem op 6 maart 2016 om 20:39

Waar kan ik het bloenenbehang uit de aflevering van vandaag kopen?
Mvg Gera

Anoniem op 6 maart 2016 om 22:01

Wat voor soort vloer is bij deze metamorfose gebruikt?

Beste Cindy, dit is een keramo vloer. Bij Woninginrichting-aanhuis.nl kun je terecht voor meer informatie rondom deze vloer.

Anoniem op 6 maart 2016 om 22:07

Waar kan ik het foto behang vinden van deze aflevering? (Bloemen, er is ook een schilderij van)

Anoniem op 6 maart 2016 om 22:52

Zouden jullie mij kunnen vertellen welke kleur verf er voor het houtwerk gebruikt is bij de metamorfose van zondag 6 maart?
Met vriendelijke groet, Pascale Weertman

Beste Pascalle, het houtwerk is hoogglans geverfd in de kleur: Metamorfose S5010-B10G van Histor.