WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: vtwonen stylist Fietje in Bergschenhoek

Samen met hun dochtertje Nikki (1) wonen Priscilla en Bengt met veel plezier in Bergschenhoek. Alleen wil het met hun interieur niet zo lukken. De een wil het liefst van de landelijke keuken af, de ander dumpt graag zo snel mogelijk hun strakke tv-meubel. vtwonen stylist Fietje schiet ze te hulp.

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 4 seizoen 15 | sneak peek
vtwonen weer verliefd op je huis | stylist Fietje Bruijn

Van Rotterdam naar Bergschenhoek

Door de komst van hun dochtertje Nikki verruilden Priscilla en Bengt de gezellige drukte in Rotterdam voor het rustige Bergschenhoek. Ze wilden namelijk meer ruimte, maar toch in de buurt van de stad wonen, dichtbij de restaurants waar Bengt eigenaar van is. Al een tijdje proberen ze hun huis naar beider woonsmaken in te richten, maar dat wil nog niet helemaal lukken. Bengt heeft nu al spijt van de keuze voor hun landelijke keuken. En van Priscilla mag het door Bengt ontworpen strakke tv-meubel best verdwijnen.

Compacte woonkamer

Het woonprobleem? De compacte woonkamer van het stel heeft naar hun idee maar één mogelijke indeling door de lastige smalle aanbouw en de vaste tv-kast op maat. Het interieur is nu vooral (ouderwets) landelijk met hier en daar een strak item. Priscilla en Bengt krijgen het niet voor elkaar om er één geheel van te maken, de eet- en zithoek met elkaar te verbinden en het interieur goed in te delen. Ook de slaapkamer is echt aan een opfrisbeurt toe. Er staat een oud bed en een lelijke inbouwkast. Kortom, tijd om de hulp van vtwonen stylist Fietje in Bergschenhoek in te schakelen!

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Fietje Bruijn

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Fietje? Kijk mee naar de vierde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 10 oktober om 18:55 op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat van Fietje in Bergschenhoek:

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 4 seizoen 15 | sneak peek

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv