WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 7 oktober: Sander en Maaike uit Beverwijk

Sander en Maaike wonen sinds anderhalf jaar samen in Beverwijk. Toen Sander bij Maaike introk, heeft hij alleen zijn kleding en één lamp meegenomen. Verder niets! Zijn strakke meubels pasten niet in het landelijke interieur van Maaike. Graag willen ze meer kleur in het interieur, maar tot nu toe hebben ze geen verfkwast aan durven raken. Daarom vond Sander het tijd om hulp in te schakelen. En die hulp komt van stylist Fietje Bruijn. 

Zij houdt van romantisch, hij van industrieel

Na een moeilijke tijd, waarin Maaike haar moeder is verloren, gunt Sander zijn vriendin een frisse start. Met een huis waarin hun beide woonstijlen naar voren komen: een mooie mix tussen de romantische woonstijl van Maaike en de modern, industriële voorkeur van Sander. Ook zien ze graag het huidige strandsfeertje terugkomen en mogen de erfstukken van Maaikes moeder niet in het nieuwe interieur ontbreken. Hoe Fietje deze wensen samen laat smelten in een mooi geheel zie je aankomende zondag om 19.30 op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv