vtwonen

Miriam en Sacha uit Broek in Waterland (afl. 4 -seizoen 1)

In de vierde aflevering zien we Miriam (35) en Sacha (46) met hun kinderen Lola en Rover. Miriam ontwierp zelf haar droomhuis, een oude gerenoveerde dijkwoning uit 1920. Maar het is haar en haar man Sacha nooit gelukt om wat van de woonkamer te maken.

vtwonen aflevering 4

Zij industrieel en vintage, hij modern en praktisch

Een paar jaar geleden kochten Miriam en Sacha een oude, vrijstaande dijkwoning in Broek in Waterland. Het was een enorme bouwval maar Miriam bedacht een prachtig plan voor de renovatie. Het kostte hen maandenlange voorbereidingen en een flinke tijd verbouwen. Een pittige klus, vooral omdat Miriam in verwachting was van hun tweede kindje. Hoogzwanger heeft ze nog staan verbouwen. Twee weken na de verhuizing werd de baby geboren op de trap van  het nieuwe huis. De badkamer, slaapkamers en woonkeuken waren toen af, maar in de woonkamer werd alleen een bank en een tv neergezet. Inmiddels willen Sacha en Miriam ook deze ruimte naar hun zin maken, maar waar Miriam gaat voor vintage en oud kiest Sacha liever voor modern en praktisch.

vtwonen styliste Fietje Bruijn bedenkt een interieur om hen weer op één lijn te krijgen.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 4.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Lotte op 11 januari 2015 om 16:17

Prachtig huis en leuk stel, jaloersmakend!

>

Irene op 20 oktober 2014 om 12:29

Ik vind afl. 4 helemaal geweldig.Ik hoop dat ze ook hun keuken zo kan door zetten. En dat de mooie stoere elementen vind erg mooi. Fientje heeft weer raak geschoten.

>

Jaap Diederik op 19 oktober 2014 om 18:53

U weet toch dat er ook mensen wonen in het noorden, in het oosten en in het zuiden van ons land? Hopelijk komt u ook een keer uit de Randstad en duikt u één van de provincies in...

En het programma op tv? Het is wel wennen! Het is allemaal naar mijn gevoel nogal oppervlakkig. Ik ben al jaren fan van Eigen Huis & Tuin en ik snap dat het dan moeilijk is om een ander programma op het zelfde vlak ook positief te waarderen. Ik heb er nu totaal nog geen klik mee..., helaas!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties