WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 30 september: Shanne en René uit Heiloo

Jeugdliefdes Shanne en René zijn al dertien jaar samen en wonen sinds drie jaar in hun droomhuis in Heiloo. Via een oproep in de krant vonden zij hun jaren ’30 woning, maar met de inrichting wil het nog steeds niet lukken. De tegelvloer is te bepalend, de woonkamer te groot en hun smaken liggen te ver uit elkaar. En door de komst van hun tweeling hebben ze handen tekort. Kortom: de creatieve handen van stylist Marianne Luning zijn meer dan welkom.

Zij houdt van licht en klassiek, hij van donker en industrieel

De woonstijlen van Shanne en René liggen lijnrecht tegenover elkaar. Shanne houdt van klassiek en authentiek en ziet het liefst het interieur aansluiten bij hun jaren ’30 huis. René houdt juist meer van een robuust, industrieel interieur met donkere kleuren. Die woonstijl hebben ze al eens een kans gegeven, maar ook dat heeft niet naar wens uitgepakt. Naar eigen zeggen zijn ze ook nog eens onhandig, komen ze alleen thuis met dingen die discussies opleveren en heeft de komst van de tweeling hun al drukke sociale leven nóg drukker gemaakt. Gelukkig komt stylist Marianne het stel versterken en weet zij wél raad met het interieur. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 30 september om 19.30 uur naar SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv