vtwonen

Aflevering 3: kijken en shoppen (seizoen 2)

Jeanine en Richard wonen samen met hun drie kinderen in een verbouwde 2-onder-1-kap uit de jaren ’50. Jeanine heeft de inrichting van het huis volledig op haar genomen, Richard vindt het jammer dat hij helemaal niks in te brengen heeft. Hij zou graag wat meer gezelligheid willen. Heb je de metamorfose van het huis van Jeanine en Richard gezien? Shop hier de producten uit aflevering 3.

plantenhoeklang dressoirhappy wall

Woonkamer

Op de bijzettafel

Op kast en plank

Eethoek

Plantenhoek

  • Kleur op de wand Inflatable Blue: Histor
  • Planten: mooiwatplantendoen.nl
    o.a. Kalanchoe NF, Aloë Vera, Yucca en Sansevieria Zeylanica
  • Manden: vtwonen.nl
  • Basic bloempotten: tuincentra
  • Bloempotten in muurverf Yippie Blue: Histor

Hal

vtwonen gemist? Aflevering 3:

Metamorfose door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Simona op 28 juli 2015 om 10:27

Welke kleur zit op de muur achter de donkergrijze bank?

>

vtwonen op 29 juli 2015 om 08:08

Beste Simona, de drie kleuren die gebruikt zijn achter de bank, kun je in ditzelfde artikel terugvinden. Het staat onder het kopje 'woonkamer'. De kleuren zijn van Histor. Daar kunnen ze je verder helpen met het in huis halen van de kleur(en).

>

Karin Kool op 24 mei 2015 om 18:34

super mooi, heb het zelf ook gedaan maar is toch lastig. Heb in de voorkamer een openhaard en ik heb geen idee welke kleur ik hem moet doen. Kunnen jullie helpen? Bedankt alvast

>

vtwonen op 28 mei 2015 om 13:37

Beste Karin, wij geven helaas geen persoonlijk kleuradvies. Zonder foto is het ook lastig adviseren. Het beste kun je met een foto van de haard naar een verfspeciaalzaak gaan en daar om advies vragen. Succes!

>

Patricia op 13 mei 2015 om 12:06

Ik vond dit werkelijk een prachtige metamorfose. Wel heb ik een vraag: de lamp van Moooi boven de eettafel, welke doorsnee heeft deze? 80 cm of nog een maatje groter? En wat is dan het formaat van de eettafel? Alvast bedankt voor jullie reactie!

>

vtwonen op 18 mei 2015 om 08:52

Beste Patricia, omdat de lamp privébezit is, hebben wij geen idee welke afmeting de lamp heeft. Misschien kun je eens bij Moooi informeren. Zij zullen vast weten wat de doorsnede is van deze mooie lamp! Dit is het e-mailadres: info@moooi.com. De afmetingen van de tafel weten we wel. Dat is: 2.70 m lang bij 90 cm breed met een omlijsting van metaal.

>

petra op 2 april 2015 om 16:10

Wat een prachtige metamorfose!!
Misschien een rare vraag, maar hoe hoog is het kookeiland? wij willen nl dezelfde barkrukken van HKliving, maar ik weet niet of de krukken te hoog zijn, zag op internet dat de krukhoogte 89 cm is en ons kookeiland is 98 cm hoog, dus dan heb je maar 9 cm beenruimte..... Het lijkt de Mano keuken van KVIK, en die hebben wij ook...........Alvast bedankt voor een reactie!
groetjes petra

>

vtwonen op 3 april 2015 om 08:17

Beste Petra, we hebben helaas geen informatie over het keukeneiland die de bewoners zelf hebben geplaatst. Misschien kun je eens bij een keukenspeciaalzaak informeren wat zij denken dat voldoende beenruimte is. Succes!

>

Elisabeth op 27 maart 2015 om 19:43

Is de verf die is gebruikt op de muren kalkmat of mat van Histor?

>

vtwonen op 8 april 2015 om 10:22

Beste Elisabeth, we hebben dit bij onze styliste nagevraagd, maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Misschien kun je ook bij Histor zelf informeren. Zij kunnen je vast meer vertellen.

>

Eline op 26 maart 2015 om 10:31

Het is heel gaaf geworden!
Ik vroeg me af wat voor plantje het grijs/groenige plantje op de witte schaal is dat op het tvmeubel staat. Weten jullie dat misschien? Alvast bedankt voor het antwoord!

>

vtwonen op 27 maart 2015 om 12:29

Beste Eline, dat weten we :) Het is de Tillandsia Serographica.

>

Marlonne op 16 maart 2015 om 18:38

Ik heb mijn muur geverfd met inflatable blue, omdat ik de kleur achter de planten zo mooi vind.
Nu zie ik dat de kleur anders is geworden en volgens mij zit achter de planten Expression Blue!


>

vtwonen op 19 maart 2015 om 14:20

Beste Marlonne, het is echt Inflatable Blue. We hebben het voor je nagevraagd bij Marianne. De kleur kan anders lijken door lichtverandering en bijvoorbeeld het fotomoment van de dag. Ons advies is om altijd eerst een kleur te testen in je eigen ruimte. Elke ruimte doet weer iets met het licht en dus met kleur!

>

Isabelle op 14 maart 2015 om 13:51


De schilderijen achter de bank en op de fotoplank in de foto's hierboven, met de witte en zwarte cirkel, waar komen die vandaan?

>

vtwonen op 23 maart 2015 om 08:26

Beste Isabelle, het ontwerp van de zwarte cirkels is door onze vormgevers gemaakt. De cirkels zijn afgedrukt op canvas. Heel makkelijk zelf te maken! Met een kwast en zwarte verf kun je lekker creatief aan de slag. Succes!

>

Elly op 8 maart 2015 om 22:01

Waarom kun je de foto's van de site niet direct pinnen op pinterest?

>

vtwonen op 16 maart 2015 om 15:44

Beste Elly, we hebben naar dit probleem gekeken en als het goed is, zou je nu weer kunnen pinnen. Bedankt voor je bericht!

>

Sandra op 7 maart 2015 om 00:09

Hoe heet de onderste kleur van de muur achter de tv kast?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties