vtwonen

Nienke en Arnoud uit Dordrecht (afl. 2 - seizoen 2)

In aflevering 2 zien we Nienke (35) en Arnoud (33) uit Dordrecht. Aan de buitenkant is het monumentale pand van Arnoud en Nienke prachtig en authentiek, maar van binnen ziet het eruit als een doorsnee nieuwbouwhuis. Hoe creëer je sfeer in je interieur? Arnoud en Nienke komen er samen niet uit.

aflevering 2

Zij strak en modern, hij modern met een gekke twist

Nienke en Arnoud wonen ruim 6 jaar in een mooie, monumentale arbeiderswoning uit 1864. Het huis was voor hen beiden liefde op het eerste gezicht, maar met het interieur zijn ze minder gelukkig. Want hoe leuk en authentiek het huis van buiten is, zo saai en sfeerloos is het van binnen. De grote vraag: hoe creëer je sfeer in je interieur? Volgens Arnoud doe je dat vooral met veel kleur, terwijl Nienke vooral kiest voor onopvallende kleuren als grijs en wit. vtwonen stylist Fietje Bruijn en Viktor Brand schieten te hulp en gaan op zoek naar het perfecte interieur waar de bewoners beiden blij van worden.

Bekijk alle producten die gebruikt zijn in aflevering 2.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ivonne Borsje op 22 februari 2015 om 19:22

Hoe heet de kleur grijs die op de muren is geschilderd bij Nienke en Arnold??

>

vtwonen op 22 februari 2015 om 20:08

Beste Ivonne, op de muren is de kleur Shells Sand Grey van Histor aangebracht. Alle producten die gebruikt zijn in de aflevering kun je terugvinden via deze link: www.vtwonen.nl/tv/afleveringen/aflevering-2-kijken-en-shoppen-seizoen-2/

Shop suggesties

Inspiratie suggesties