vtwonen

Muserref en Battal uit de Meern (afl. 2 - seizoen 4)

In aflevering 2 zien we Muserref (33) en Battal (32) uit de Meern. Ze wonen samen met hun twee zoontjes in een ruime nieuwbouwwoning. Samen vielen ze als een blok voor de grote woonkamer. Maar nu blijkt juist die ruime woonkamer het grote woonprobleem te zijn: want hoe breng je sfeer in zo’n grote ruimte?

Weer verliefd op je huis

Zij houdt van klassiek en industrieel, hij van modern, groots en kleurrijk

Muserref en Battal weten niet wat ze met de ruime woonkamer aan moeten: de meubels vallen in het niet, en met de witte muren en whitewash vloer heeft de woonkamer meer iets weg van een kille showroom. Dat er wat moet veranderen, daar zijn ze het over eens. Maar over de aanpak verschillen de meningen. Muserref heeft een voorliefde voor een klassiek interieur met donkere natuurtinten, terwijl Battal meer van modern en kleurrijk houdt. Ze slaan alarm en Viktor Brand en vtwonen styliste Marianne Luning schieten te hulp.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 2.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

wilma op 14 februari 2016 om 20:50

Uitzending 14 februari welke vloer en welke kleur muurverf de groen blauwige muur ?? Erg mooi !! Dank u!

>

Ida Nijssen Moek op 14 februari 2016 om 20:50

Wouh wouh wouh. Ik ben ook met oranje bezig maar zou wel wat hulp willen v hoe of waar ik een oranje muur kan verven ..maar ik ga mijn best doen....Super geweldig gedaan Marjan je bent een topper . liefs ida

Shop suggesties

Inspiratie suggesties