vtwonen

Wendy en Jordy uit Eindhoven (afl. 10 - seizoen 1)

In aflevering 10 – de laatste klapper van dit seizoen – zien we Wendy (32) en Jordy (30). Ze wonen sinds kort in hun droom Loft in een oude Philipsfabriek. Wendy wil graag meer warmte en gezelligheid in hun industriële Loft terwijl Jordy juist vrolijk wordt van strak en gadgets.

vtwonen-aflevering-10-wendy-jordy-eindhoven

Zij wil graag meer gezelligheid, hij houdt vooral van staal en gadgets

Wendy en Jordy hebben in mei de sleutel gekregen van hun droom Loft in Eindhoven. Na 2 maanden klussen en leuke plannen te hebben bedacht is Wendy leeg en ziet ze het niet meer. Ze heeft altijd al iets met styling gehad, maar nu heeft ze letterlijk staan huilen, omdat ze niet meer weet hoe het moet. De grote lijnen zijn bepaald, maar nu de aankleding. Er zijn onwijs veel ideeën, maar ze kunnen het niet tot uiting brengen. “Het is zo’n grote ruimte, hoe vul je dat?” Jordy houdt vooral van staal en gadgets en Wendy wil graag meer gezelligheid. vtwonen stylist Frans Uyterlinde bedenkt een make-over waarmee hij hen beiden tegemoet komt.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 10.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Loes Douze op 26 april 2015 om 09:24

Hi beste Redactie, prachtig programma maken jullie! Iedere keer weer een feest om naar te kijken en vol inspiratie. In aflevering 10 kwam op een gegeven moment een grote stalen eettafel voorbij, met een stalen blad, die uiteindelijk niet werd gekozen. Maar kunnen jullie mij wellicht doorgeven waar ik die tafel kan vinden? Alvast heel erg bedankt voor jullie moeite. Hartelijke groeten en veel succes.
Loes

>

vtwonen op 28 april 2015 om 08:36

Beste Loes, we hebben al gereageerd, maar beseffen nu dat dat waarschijnlijk niet het antwoord is wat je wil horen. Bedoel je toevallig de Lloyd tafel van Functionals? https://functionals.eu/products/tables/lloyd_table

>

Liesbeth Kruithof op 10 februari 2015 om 16:01

Hoe kun je in contact komen met de stylistes? Aflevering 10 was super! Kan ik ook een afspraak maken buiten de tv om? Graag uw reactie en info.

Alvast bedankt! Groetjes,, Liesbeth

>

vtwonen op 11 februari 2015 om 08:09

Beste Liesbeth, de stylisten kun je online vinden op verschillende sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. Afspraken maken voor persoonlijk advies is helaas niet mogelijk. Onze stylisten zijn zo druk, dat ze naast hun huidige werkzaamheden geen tijd hebben om privé klussen aan te nemen.

>

Lilian op 8 februari 2015 om 19:54

Wat een super aflevering! Ik zou graag willen weten welke kleur en van welk merk het vergrijsd legergroen is, de link naar de gebruikte producten werkt namelijk niet (meer). En waar zijn de koffertjes te koop?

>

Heidi Hammers op 8 februari 2015 om 19:39

Kunt u mij vertellen hoe de grijsgroene muurverf van Histor heet of wat het kleurnummer er van is?

>

vtwonen op 9 februari 2015 om 08:19

Hi Heidi, de vergrijsd groene muurverf is Parallel S 4010-G50Y van Histor inderdaad.

>

Hanna op 28 december 2014 om 15:34

De 10e aflevering was veruit de mooiste! Geweldig, ik heb maar 1 wens......dat Frans bij mij langskomt!
Super gestyled, de perfecte sfeer. Wat boffen Wendy en Jordy.
Hopelijk zien we de loft een keer terug in het blad VT-wonen!

>

vtwonen op 29 december 2014 om 08:33

Hi Hanna, bij het volgende nummer vind je een tv special met alle huizen die een metamorfose hebben in ons programma.

>

marianne gielesen op 26 december 2014 om 22:25

De loft van Jordy en Wendy is onwijs leuk geworden, vind t pattern behang erg leuk en ik zou graag willen weten waar ik dat kan kopen:-)
Thanks
kan kopen.

>

vtwonen op 29 december 2014 om 10:14

Hi Marianne, alle gebruikte producten kun je terugvinden via deze pagina: www.vtwonen.nl/tv/producten-tv/producten-gezien-aflevering-10/. Het behang is in Nederland verkrijgbaar via www.designwebwinkel.

>

Franca op 12 december 2014 om 15:16

Wat een super mooi resultaat, ... ik heb echt genoten van deze uitzending. Graag zou ik willen weten waar je de klok van Jordy kan kopen (de gekleurde klok welke in 1 jaar rond gaat). Hopelijk kunnen jullie me helpen want ik ben er helemaal weg van!!!

>

Miki op 8 december 2014 om 19:53

Waar kan ik meer info vinden mbt die fantastische muur"schildering" uit afl. 10 bij Wendy & Jordy?

>

vtwonen op 9 december 2014 om 09:36

Hi Miki, via deze link kun je alle gebruikte producten terugvinden: www.vtwonen.nl/tv/producten-tv/producten-gezien-aflevering-10/ Ook links naar de websites van de illustratoren.

>

inge op 7 december 2014 om 15:04

Hallo!

Wat is die loft super geworden zeg! Ik zou graag willen weten welke kleur dat vergrijsde legergroen is. Echt super mooi! Groetjes inge

>

bianca visser op 2 december 2014 om 20:33

Me veel plezier kijk ik op zondag altijd naar vtwonen!
Ik vroeg me af waar dat mooie mandala behang vandaan komt wat wendy en jordy op de muur hebben.

>

vtwonen op 3 december 2014 om 08:31

Hi Bianca, via deze link kun je alle gebruikte producten terugvinden: www.vtwonen.nl/tv/producten-tv/producten-gezien-aflevering-10/

Shop suggesties

Inspiratie suggesties