WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek Weer verliefd op je huis: Marianne in Rhoon

Vanwege gezinsuitbreiding hebben Wendy (36) en Roeland (35) hun Rotterdamse herenhuis ingeruild voor een drive-in nieuwbouwwoning in Rhoon. Beiden zijn arts en waren het afgelopen jaar weinig thuis. Tel daar een kersverse baby én een enorm smaakverschil bij op en je snapt: ze komen niet verder. Weer verliefd op je huis!

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 9 seizoen 15
Marianne vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 9 seizoen 15

Wauw-gevoel

In deze hectische levensfase hebben ze de tijd, rust en inspiratie niet om van de woonkamer iets moois te maken, terwijl het absoluut niet ontbreekt aan passie en interesse voor interieurs. Maar waar zij wild wordt van pasteltinten en de Scandinavische stijl, gaat hij vooral voor comfort en functioneel. Ze willen graag het wauw-gevoel krijgen als ze thuiskomen, maar ze krijgen het samen niet voor elkaar.

Verblindende muren

Wendy en Roeland hebben een relatief kleine en lage woonkamer, met schuine wanden. De voorkant van het huis is breder dan de achterkant, wat indelen lastig maakt. Door de vele ramen rondom wordt het vroeg in het voorjaar als de zon schijnt al enorm warm in huis. De witte muren en witte keuken verblinden je en maken het geheel vrij sfeerloos. Ook is er weinig opbergruimte door deze vele ramen en de beperkte ruimte. De meubels uit hun vorige woning voelen te pompeus voor dit huis. Ze missen een goede en praktische speelplek voor de kinderen en iets extra’s voor de sfeer. Nu staat het speelgoed vooral in de weg en oogt het rommelig. In de eet- en zithoek hebben ze een extra hoog plafond met een kleine, bijzondere vide waar nu een rommelige werkplek is.

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Marianne Luning

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Marianne? Kijk mee naar de tiende aflevering van ‘Weer verliefd op je huis’ seizoen 15 op zondag 21 november om 18:55 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 9 seizoen 15

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv