vtwonen

Aflevering 10: kijken en shoppen (seizoen 3)

Zeven jaar geleden werd Ivar op slag verliefd op een vervallen pand. Het herenhuis zou na jaren van opknappen zijn ultieme droomhuis moeten zijn. Maar nu hij en Heleen er samen ingetrokken zijn, is dat sprookje helaas nog niet uitgekomen. Heb je de laatste metamorfose van dit seizoen gezien? Shop hier de producten uit aflevering 10.

visgraat vloer

vitrinekasteethkamer

Woonkamer

Bijkamer

Bij de eettafel

Op de eettafel

Bij de schouw

 • Prints op aluminium: Albelli
 • Kist: Combitex
 • Vaas: Loodz 88
 • Plantenpot: tuincentra
 • Houten lijst: vt wonen&design beurs
 • Kunstwerk: privébezit
 • Plantenpotjes: tuincentra
 • Kruik: Casa Vivante
 • Wandhaak: Eijerkamp
 • Touwlamp – zwart: vtwonen.nl
 • Tassen: Rewrap
 • Kist: Combitex
 • Kussen: Eijerkamp
 • Kussen: Eijerkamp

In de hal

vtwonen gemist? Aflevering 10:

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom

Producten uit dit artikel

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Elly Jansen op 2 februari 2016 om 10:18

mooie metamorfose van Frans Uyterlinde bij Ivar en Heleen.
Ik vind de lichtblauwe dubbele scandinafische ladekast achter de eettafel (aan de overkant van de schouw) erg mooi, maar kan hem bij de producten niet vinden . Vraag Waar kan ik deze ladekast kopen ?
met vriendelijke groet,
Elly Jansen

>

vtwonen op 3 februari 2016 om 08:20

Beste Elly, stiekem staan de kastjes wel vermeld in de lijst; ze zijn van het merk Bloomingville. Als je op internet zoekt met de term 'Bloomingville cute' vind je 'm vast en zeker.

>

Shirley op 18 december 2015 om 13:11

Even een vraagje, vind die potten erg leuk geschilderd met die metallic betonverf van histor!! Maar kan alleen maar muurverf in de winkels vinden.... Is dit dan met muurverf geschilderd? Dacht dat zoiets met lak moest gedaan worden.

>

vtwonen op 21 december 2015 om 10:22

Hoi Shirley! Het is inderdaad de muurverf. Deze kun je ook prima gebruiken voor steenachtige ondergronden als een pot. Succes met verven! Hartelijke groet, vtwonen

>

Trix Manuel-Engels op 29 november 2015 om 16:19

Waar kan ik de houten wandblokjes voor waxinelichtjes kopen???

>

vtwonen op 30 november 2015 om 08:16

Beste Trix, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er ‘gaten’ in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

>

Paula op 25 november 2015 om 16:46

In welke kleuren zijn de deuren geverfd? Ik zie ze nergens meer terug.
Groet Paula

>

vtwonen op 27 november 2015 om 09:43

Hoi Paula, welke deuren bedoel je precies? Er zijn eigenlijk geen deuren geverfd in deze aflevering. Alleen de ensuite deuren met kast is zijn wit geverfd.

>

Aukje op 23 november 2015 om 22:46

Hoe groot zijn de houten blokjes, van welk hout zijn ze gemaakt en hoe worden ze bevestigd aan de muur?

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:39

Beste Aukje, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. In elke maat. Net welke jij wilt. Vervolgens zijn er ‘gaten’ in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. De beste wijze van aan de wand bevestigen kun je in de bouwmarkt navragen. Zij hebben daar verstand van en hebben materialen direct bij de hand liggen. Succes!

>

Ineke op 23 november 2015 om 21:48

Is de kleur mineraal van Histor hier toegepast in een kamer gericht op het westen? Ik ben namelijk nog op zoek naar een warme lichtgrijze tint, maar grijs is daar snel te koel. Of raden jullie grijs af in een ruimte gericht op het westen?

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:42

Beste Ineke, op welke kant de woonkamer precies ligt, dat is ons onbekend. Kleuren adviseren doen we ook niet zomaar, daarvoor moeten we echt de ruimte zien en bekijken. Ook grijze plekken in de woonkamer kun je warm maken door te spelen met warme materialen en accessoires.

>

arlette dobbe op 23 november 2015 om 10:14

de houten waxinelichtjes voor aan de muur, zijn die van de Amsterdamse fijnhouthandel? Als ik daar naar toe link kan ik ze niet vinden. Zijn ze speciaal voor jullie gemaakt? Vind ze namelijk ontzettend leuk voor aan de muur.

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:38

Beste Arletta, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er ‘gaten’ in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

>

Kevin op 22 november 2015 om 20:53

Waar kun je de houten blokjes met waxinelichtjes aan de wand uit aflevering 10 terugvinden?

Groetjes Kevin

>

vtwonen op 30 november 2015 om 10:48

Beste Kevin, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er ‘gaten’ in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

>

Mary-Ann Kouters op 22 november 2015 om 20:07

Goedenavond,

We hebben vanavond de aflevering gekeken (22-11) en we vonden de houten kaarsenblokjes op de muur bij de eettafel erg mooi maar nou kunnen we deze nergens online vinden. Kunnen jullie ons laten weten waar we deze kunnen kopen en hoeveel ze kosten?

Met vriendelijke groet,

Mary-Ann Kouters

>

vtwonen op 30 november 2015 om 10:48

Beste Mary-Ann, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er ‘gaten’ in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

>

M.Noordam op 22 november 2015 om 19:51

er stonden ook twee staande lampen met een glanzende kap naast de vitrinekast. Waar zijn deze te koop?

>

vtwonen op 23 november 2015 om 08:23

Poe hé, dat weten we niet. Deze lampen stonden in het trenditem dat opgenomen is bij Eijerkamp. De lampen zijn dus ook van Eijerkamp. Misschien kun je daar eens informeren naar de lampen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties