vtwonen

Ivar en Heleen uit Arnhem (afl. 10 - seizoen 3)

In alweer de laatste aflevering van dit seizoen zien we Ivar (40) en Heleen (31) uit Arnhem. Zeven jaar geleden werd Ivar op slag verliefd op een vervallen pand. Het herenhuis zou na jaren van opknappen zijn ultieme droomhuis moeten zijn. Maar dat sprookje is helaas nog niet uitgekomen …

weer verliefd op je huis

Hij houdt van basic en strak, zij van panterprints en felle kleuren

Waar Ivar houdt van een rustige inrichting met neutrale kleuren en onbewerkte materialen, kan het Heleen met haar zwak voor felle kleuren en panterprints niet uitbundig genoeg! Hierdoor voelen ze zich in het prachtige en statige huis allebei totaal niet thuis. Maar daar zijn Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde. Zij proberen deze twee uitersten samen te brengen in een nieuw interieur.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 10.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Phylicia op 13 februari 2016 om 12:06

Goededag, in aflevering 10 van seizoen 3 in arnhem hadden jullie prachtige houten waxinelichthouders voor aan de muur gebruikt. Ik vind deze helemaal geweldig maar ik kan ze nergens vinden. Kunt u mij alstubliefd vertellen waar ik deze kan aanschaffen? Hartstikke bedankt alvast ☺️. Groetjes Phylicia

>

vwonen op 15 februari 2016 om 08:07

Beset Phylicia, deze waxinelichthouders zijn zelf gemaakt. De blokjes hout hebben we gevonden bij Amsterdamsche Fijnhouthandel. Vervolgens zijn er gaten in gefreesd waar de waxinekaarsjes in kunnen staan. Leuk projectje toch :)

>

Esther Kloppers op 1 februari 2016 om 20:05

In aflevering 10 van seizoen 3 ( Heleen en Ivar) staat de stylist voor een groot zwart metalen wandmeubel ( grote boekenkast met dichte onderkasten), dit meubel wordt niet in de inrichting gebruikt.
Ik ben op zoek naar de naam/leverancier van dit wandmeubel.
Zou u mij hieraan kunnen helpen?

met vriendelijke groet,

Esther Kloppers

>

vtwonen op 2 februari 2016 om 07:48

Beste Esther, in dit stukje van de uitzending ging Frans langs bij CILO. We kunnen de kast daar helaas niet meer op de website terugvinden. Misschien kun je eens informeren of ze deze nog op voorraad hebben: http://www.cilo.nl/klantenservice/contact/

>

Petra op 20 januari 2016 om 21:42

Beste vtwonen, in de aflevering van 17.01. 2016 (of 18.01.) hebben jullie een prachtige grote schilderij opgehangen in de woonkamer - afbeelding waren takken van de boom/wit. Was bij de aflevering waarin jullie een kinderhoek hebben gemaakt onder de open trap.
Graag zou ik willen weten waar dit schilderij vandaan komt? Hoe het heet?
Alvast hartelijk dank!

>

vtwonen op 25 januari 2016 om 08:51

Beste Petra, normaal gaat er wel een belletje rinkelen met een omschrijving zoals de jouwe, maar nu even niet. We kunnen ons ook even niet zo snel een make-over met een kinderhoek onder de trap herinneren. Hier vind je alle aflevering van 'Weer verliefd op je huis' terug: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/ Herken je daar misschien iets?

>

Henk Dijksman op 23 november 2015 om 20:59

In de uitzending van afgelopen zondag, hingen er aan de muur een stuk of dertien waxinelichthoudertjes . Kunt u mij vertellen waar deze verkrijgbaar zijn?

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:31

Beste Henk, deze blokjes komen uit de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er 'gaten' in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. Dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

>

Fenna Verdonk op 23 november 2015 om 19:48

In aflevering 10 zijn wandblokjes gebruikt bij de eettafel waar een waxinelichtje in kan. Waar kan ik deze vinden?

Hartelijke groet, Fenna

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:32

Beste Fenna, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er 'gaten' in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes

>

Hester op 23 november 2015 om 19:22

Hoi!

Prachtige aflevering afgelopen zondag 22 november. Voor zover ik heb kunnen terugvinden zijn de waxinelichthouders aan de wand zelf gemaakt. Ik vind dit echt heel mooi! Hebben jullie ook een goede foto van die wand? Dan laat ik me graag inspireren voor mijn eigen woning.
Alvast bedankt!
Mvg Hester

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:33

Beste Hester, als je een mailtje stuurt naar internetredactie@vtwonen.nl kunnen we je verder helpen.

>

Serena op 23 november 2015 om 19:14

Hallo vtwonen,

In deze aflevering van vt wonen werden er houten blokjes met waxine lichtjes aan de muur bevestigd.
Maar waar kun je deze blokjes met lichtjes kopen of hoe maak je ze?
En hoe moeten ze aan de muur bevestigd worden?

Groetjes serena

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:34

Beste Serena, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er 'gaten' in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. hij kan je vast ook helpen bij het ophangen van de blokjes. Succes!

>

Edwin op 23 november 2015 om 18:11

En die leuke houten waxinelichthouders aan de muur? Waar kunnen we die vinden?

>

vtwonen op 24 november 2015 om 09:35

Beste Edwin, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er 'gaten' in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. Het heeft dus veel weg van een DIY klus. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

>

pia verwoert op 23 november 2015 om 09:54

Hallo redactie, in aflevering van 22november 2015 is een poeder roze kleur verf gebruikt op de muur van het eetgedeelte. zou heel graag weten van welk merk, kleurnr. en kleurnaam dat is?? alvast hartelijk dank. gr. pia

>

Anita op 22 november 2015 om 20:04

Hallo,

Waar zijn die leuke muur waxine lichthouders die in de eetkamer van Ivar en Heleen hangen te koop ?

Groet

>

vtwonen op 30 november 2015 om 10:48

Beste Anita, deze blokjes hout hebben we in de restanten bak bij Amsterdamsche Fijnhouthandel gevonden. Je kunt ze ook zelf op maat zagen. Vervolgens zijn er ‘gaten’ in gefreesd, waarin het waxinelichtje geplaatst kan worden. We weten niet hoe handig je zelf bent, maar dit frezen is een secuur klusje. Je zou eens bij een timmerman na kunnen vragen wat hij voor je kan betekenen hierin. Succes!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties