vtwonen

Suzanne en Ray uit Nieuwegein (afl. 1 - seizoen 5)

In de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Weer verliefd op je huis zien we Suzanne en Ray. Samen met hun zoontje Luke wonen ze in een drive-in woning in Nieuwegein. Na een zware tijd achter de rug te hebben gehad, willen ze de inrichting van de woonkamer graag aanpakken. Maar waar moeten ze beginnen?

nieuwegein-huis-01

Zij houdt van natuurlijke tinten, hij van felle kleuren

Suzanne en Ray hebben een lichte en ruime woonkamer, maar kunnen er niet tot rust komen. Door te veel spullen en te veel verschillende stijlen is de ruimte geen eenheid. Nu het huis weer prioriteit heeft willen ze dit graag aanpakken. Suzanne houdt van natuurlijke tinten en robuuste materialen, terwijl Ray liever felle kleuren en moderne hoogglans meubels ziet. Een leuke uitdaging dus. Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde schieten te hulp.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 1.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Manon op 8 januari 2017 om 20:04

Welke kleur grijs wordt er gebruikt voor het 'nis effect'?

>

vtwonen op 9 januari 2017 om 07:17

Beste Manon, Frans heeft hier gekozen voor de kleur Cyber S2500-A van Histor.

>

Marieke op 11 september 2016 om 14:19

Zijn de afleveringen ook terug te kijken? Ik kan de aflevering van vorige week namelijk niet vinden. En helaas lukt het me bijna nooit om op zondagavond te kijken ; (. Hoor graag!

>

Martine op 7 september 2016 om 22:26

Hoi! Ik heb helaas de aflevering van afgelopen zondag gemist. Waar kan ik hem terugkijken? Kom op kijk.nl niet verder dan seizoen 4... Ben benieuwd!

>

Jesse op 5 september 2016 om 09:02

Graag wil ik weten waar je die trapbekleding kan kopen?

>

Lieke op 2 september 2016 om 00:24

Kan ik de wandplanken uit de aflevering van 4 sep, die op de foto in de nieiwsbrief staat, al ergens kopen? Bedankt alvast voor de reactie!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties