WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Geffen

Dennis en Bianca wonen met hun kinderen in Geffen. Tijdens de verbouwing van hun vrijstaande woning lag de prioriteit bij het creëren van genoeg slaapkamers voor alle gezinsleden. Dat is gelukt. Nu de inrichting nog. Het grootste probleem: hoe richt je een gezellig familiehuis in voor zes mensen? Een mooie uitdaging voor stylist Frans!

vtwonen weer verliefd op je huis - stylist Frans
vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 1 seizoen 14 | Frans in Geffen

Van bouwval naar familiehuis

Nadat de vonk bij Dennis en Bianca was overgeslagen, had het stel één belangrijk doel: een groot genoeg huis vinden waar iedereen van hun samengestelde gezin een eigen slaapkamer zou hebben. Ze vonden een bouwval, die ze besloten te verbouwen. Na een maandenlange verbouwing was het dan eindelijk zover, ze konden gaan wonen in hun prachtige vrijstaande woning met vijf slaapkamers, een chillkamer en een enorme tuin.

Verschillende woonsmaken

Het enige wat voor problemen zorgt is de inrichting. Daar komen ze door hun uiteenlopende woonsmaken niet uit. Dennis voelt zich thuis in een ‘hotel chique’ interieur met een donkere, sfeervolle en luxe uitstraling. Bianca daarentegen houdt van een lichte, landelijke boerderijstijl. Daarnaast is de zithoek erg smal en klein, waardoor het hele gezin niet samen op de bank past. Ook zit er tussen de zithoek en de eethoek een gashaard, die op geen van beide ruimtes aansluit.

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Frans? Kijk mee naar de eerste aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 21 februari om 19:30 uur op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv