WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Marlous en Tobias uit Haarlem (afl. 1 – seizoen 1)

In aflevering 1 maken we kennis met Marlous (38) en Tobias (36) uit Haarlem, ze hebben een zoon Stijn (4) en Marlous is zwanger van een dochter (verwacht in november). Het gezin woont in een te gek nieuw huis in Haarlem maar de inrichting is eigenlijk een (oud) allegaartje.

vtwonen-tv

Zij knus, hij strak

Marlous en Tobias zijn net verhuisd naar hun nieuwe woning in hartje Haarlem. Ze hebben samen een (giet)vloer en een keuken uitgezocht, maar de keus voor een nieuw interieur vinden ze erg lastig. Marlous is sinds de eerste paal twee jaar geleden de grond in ging al bezig met het maken van moodboards en plakboeken voor de nieuwe inrichting, maar Tobias vindt het meeste dat ze uitzoekt niet mooi of te duur. Omdat Tobias en Marlous een heel verschillende stijl hebben – hij houdt van strak, zij van knus – zullen ze het voorlopig nog moeten doen met de meubels uit het oude huis: een allegaartje uit hun studententijd.

Maar nu is het tijd voor een huis met een volwassen uitstraling. Vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaat samen met Viktor Brand op zoek naar het perfecte interieur waar zowel Tobias als Marlous blij van worden.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 1.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv