vtwonen

Marlous en Tobias uit Haarlem (afl. 1 - seizoen 1)

In aflevering 1 maken we kennis met Marlous (38) en Tobias (36) uit Haarlem, ze hebben een zoon Stijn (4) en Marlous is zwanger van een dochter (verwacht in november). Het gezin woont in een te gek nieuw huis in Haarlem maar de inrichting is eigenlijk een (oud) allegaartje.


vtwonen-tv

Zij knus, hij strak

Marlous en Tobias zijn net verhuisd naar hun nieuwe woning in hartje Haarlem. Ze hebben samen een (giet)vloer en een keuken uitgezocht, maar de keus voor een nieuw interieur vinden ze erg lastig. Marlous is sinds de eerste paal twee jaar geleden de grond in ging al bezig met het maken van moodboards en plakboeken voor de nieuwe inrichting, maar Tobias vindt het meeste dat ze uitzoekt niet mooi of te duur. Omdat Tobias en Marlous een heel verschillende stijl hebben – hij houdt van strak, zij van knus – zullen ze het voorlopig nog moeten doen met de meubels uit het oude huis: een allegaartje uit hun studententijd.

Maar nu is het tijd voor een huis met een volwassen uitstraling. Vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaat samen met Viktor Brand op zoek naar het perfecte interieur waar zowel Tobias als Marlous blij van worden.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 1.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Marvin op 8 december 2014 om 21:14

Woonkamer totaal niet praktisch zoals hij wilde, ook de kleur is echt net niks. Vraag me af wanneer hij het opnieuw gaat schilderen

>

Jolanda van Eijk op 19 oktober 2014 om 13:46

Wellicht bekend bij jullie maar misschien toch een leuke tip?De behangsilhouetten en behanglampen van INKE.NL zijn vintage en modern tegelijk.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties