vtwonen

Linda en Jeroen uit Overveen (afl. 1 - seizoen 4)

In de eerste aflevering van seizoen 4 zien we Linda (35) en Jeroen (37) uit Overveen. Ze wonen samen met hun zoontje Joshua in een jaren ’30 tussenwoning. Met het huis zijn ze dolblij, maar het echte thuisgevoel ontbreekt. Door de lastige langwerpige vorm van de woonkamer lukt het niet om er een gezellige plek van te maken. 

Weer verliefd op je huis

Zij houdt van industrieel en donker, hij van strak en licht

Linda en Jeroen hebben twee problemen. Eén, een woonkamer met een lastige vorm. Hoe richt je een langwerpige pijpenla mooi en efficiënt in? En twee, totaal verschillende woonsmaken. Hoe breng je deze smaken samen tot een mooi geheel? Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaan op zoek naar een interieur waar zowel de strakke en lichte stijl van Jeroen naar voren komt, als industriële en landelijke stijl van Linda.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 1.

Fotografie: Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 8 februari 2016 om 16:36

De make-over in Overveen was weer spectaculair ! Zou graag weten welk bedrijf de geweldige betonnen muur heeft gemaakt ?

M.v.g Henny

>

Anoniem op 8 februari 2016 om 13:54

Klopt het dat aflevering 1, seizoen 4, nog niet terug te zien is? Op de site staat bij 7 februari een oude aflevering namelijk

>

Anoniem op 8 februari 2016 om 11:45

Waar staat deze aflevering? Ik kan hem nergens terug kijken ik wilde het gister op tv kijken maar er kwam een oude aflevering op. Doe ik iets verkeerd?

>

Anoniem op 7 februari 2016 om 20:38

Heb net de uitzending van 7 feb bekeken met de make-over in Overveen. Ben benieuwd welke firma de stalen deuren heeft geplaatst . Was een fantastische make-over door Frans . Hoor graag van jullie .
Met vriendelijke groet, Bart Zeeuw van der Laan

>

Anoniem op 7 februari 2016 om 12:58

Ik kijk uit naar de eerste aflevering van Viktor Brand zijn serie VT-wonen op zondag 7 februari heerlijk ben benieuwd.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties