Zondag 24 februari: Farida en Mohamed uit Utrecht

Farida en Mohamed wonen samen met hun drie kinderen in een nieuwbouwwoning in Utrecht. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen vonden Farida en Mohamed anderhalf jaar geleden hun droomhuis gewoon in Nederland. Maar het interieur laat nog te wensen over. De ruimte is te groot voor de meubels die ze hebben en door hun smaakverschil weten ze niet waar ze moeten beginnen.

Zij houdt van licht en Scandinavisch, hij van strak en modern

Farida en Mohamed ontmoetten elkaar acht jaar geleden tijdens het uitgaan en anderhalf jaar later trouwde het stel. Na de bruiloft besloten ze te emigreren naar Indonesië, maar door familieomstandigheden moesten zij terugkeren naar Nederland. Inmiddels zijn ze vele verhuizingen en drie prachtige kinderen verder. Hun droomhuis is gevonden, maar nu het droominterieur nog. Farida woont het liefst in een warm en licht interieur, gecombineerd met hun Marokkaanse roots. Mohamed houdt van modern, strak en is trots op al zijn gadgets in huis. Samen komen ze er niet uit en daardoor voelt hun nieuwe droomhuis nog erg leeg en kaal. Een perfecte uitdaging voor stylist Frans Uyterlinde. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 24 februari om 19:30 naar vtwonen Weer Verliefd op je Huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Alle gebruikte producten in de make-over bij Farida en Mohamed uit Utrecht vind je hier.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv

Reacties:

Kelly Pot op 24 februari 2019 om 20:32

Goedenavond,

Waar kun je de ijzeren deur bestellen die in aflevering 9 in de make over van Mohammed en Farida is gebruikt?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Kelly Pot

Beatrijs op 24 februari 2019 om 20:35

Wow Frans dit is een geweldig ontwerp!

Agnes Samuels op 24 februari 2019 om 21:15

Graag zou ik de naam van het gordijn van aflevering van 24 feb 2019 jl willen weten
met stylist Frans
Zou u ook mij kunnen vertellen waar ik het kan bestellen / kopen?

Roy op 2 maart 2019 om 18:33

Super mooi geworden! leuke make over… Welke kleur groen en welk merk zat er op de nieuwe muur ?

Beste Roy,
Bedankt voor het compliment. Alle productinformatie van aflevering 1 vind je hier terug: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/seizoen-10-aflevering-1/zondag-24-februari-kijken-en-shoppen/
Groet,
vtwonen