vtwonen

Annelore en Geralt uit Alkmaar (afl. 1 - seizoen 2)

In de allereerste aflevering van alweer het tweede seizoen zien we Annelore (40) en Geralt (40) uit Alkmaar. Ze wonen samen met hun kinderen Lieva en Jente in een mooie stadswoning. Wat betreft het interieur heeft Annelore de broek aan, want het huis is helemaal op haar smaak ingericht, nu is het tijd voor een inrichting waar iedereen zich in thuis voelt. 

alkmaar

Zij houdt van sprookjesachtig en poëtisch, hij van stoer en robuust

Geralt en Annelore wonen samen met hun twee kinderen in een leuke, historische buurt in Alkmaar. Ze zijn dolblij met hun huis, maar leven al jarenlang in het witte interieur van Annelore. Nu is het tijd voor een inrichting dat én bij Geralt én bij het hele gezin past. Een plek waar gewoond én gewerkt kan worden, want Annelore en Geralt werken veel vanuit huis. Maar hoe pak je dat aan? Ze komen er samen niet uit want waar zij voor wit en sprookjesachtig gaat, wil hij juist industrieel en stoer. vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaat samen met Viktor Brand op zoek naar een interieur waar ze allebei in thuis willen komen.

Bekijk de producten die gebruikt zijn aflevering 1.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jorrit op 26 april 2015 om 23:18

Ik ben benieuwd welke kleuren er gebruikt zijn in de aflevering van 26 april(Alkmaar)
Ik hoop op uw reactie...
Mvg.

>

Isabelle op 26 april 2015 om 20:20

Beste VT wonen, ik zou heel graag willen weten welke kleuren verf (en het merk) er gebruikt zijn in deze metamorfose. Het waren 2 kleuren (op de muur). Jammer dat er niet meer foto's terug te zien zijn. Het was echt een heel mooi resultaat!!!

>

Sandra op 26 april 2015 om 19:53

Hoi,

Ik zou heel graag weten welke kleuren er zijn gebruikt voor de wanden.

Gr Sandra

>

Jannet op 26 april 2015 om 19:39

Beste redactie,

Nogmaals genoten van deze prachtige metamorfose in Alkmaar door Frans. Nu wij zelf onze keuken gaan aanpakken, zijn we extra alert op kleuren en styling. We vinden de kleuren die door Frans gebruikt zijn erg mooi. Is het mogelijk dat jullie ons de namen/nummers van deze kleuren doorgeven? Of kunnen we ze ergens opzoeken?
Bij voorbaat dank voor jullie reactie en complimenten met het mooie programma!
Vriendelijke groet, Jannet Hamstra

>

Anneke op 15 februari 2015 om 20:00

Geweldige aflevering,alle lof voor Frans!

>

Els Reijngoudt op 11 februari 2015 om 10:31

Geweldig dat het tv programma weer terugkomt, ik ben een fervent kijker. De bijlage van VTwonen was ook inspirerend om alle deelnemers terug te zien.
Maar ik vind het erg jammer dat het alleen kan gaan om stellen. Natuurlijk, dat is het format van het programma, maar het zou ook leuk zijn als er alleenwonende mensen mee zouden kunnen doen. Verder heb ik alleen maar complimenten.

>

vtwonen op 12 februari 2015 om 07:51

Beste Els, leuk om te horen dat je graag naar ons programma kijkt! We snappen heel goed dat je het jammer vindt dat alleen stellen mee mogen doen. We nemen het mee en wie weet is het iets voor in de toekomst :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties