vtwonen

5 vragen aan hoofdredacteur Carlein Kieboom

Carlein Kieboom is al drie jaar hoofdredacteur van vtwonen. En met veel plezier! ‘Iedere dag is weer een feest. Het geeft veel voldoening om mensen te inspireren en te helpen het beste uit hun huis te halen.’

Carlein Kieboom

Hoelang ben je al hoofdredacteur van vtwonen?

‘Imiddels alweer bijna drie jaar met heel veel plezier! De afgelopen jaren hebben we zoveel voor elkaar gekregen en is het merk zo verbreed en gegroeid. Daar ben ik heel trots op. Het is een complete ‘taart’ geworden met een inspirerend magazine, specials, online met een grote shop, social media, een eigen huiscollectie, tv programma’s, een eigen beurs en zelfs echte vtwonen huizen.’

Waar word je blij van als je aan het werk bent?

‘Van de inhoud en de diversiteit van alle projecten. Ik hou echt van wonen, interieur, stylen en smaakmaken. De stijl van vtwonen staat heel dicht bij mijzelf. Niet één dag is hetzelfde en om samen met zoveel gepassioneerde mensen voor zo’n mooi merk te werken, is iedere dag weer een feest. Het geeft veel voldoening om zoveel mensen te inspireren en te helpen het beste uit hun huis te halen.’

Wat betekent wonen voor jou?

‘Ik hou van puur en eigenheid en vind het fijn om, als ik ergens binnenloop, een mooie, eigen sfeer te voelen. Dat een interieur een persoonlijkheid heeft en door de mix en match van spullen en materialen origineel is. Als er verrassende keuzes zijn gemaakt en alles toch mooi bij elkaar past. Dat heb ik thuis, maar ook in mijn werk. Een interieur ontwikkelt zich door de jaren en is altijd in beweging en eigenlijk nooit af. Dat verrassen en vernieuwen zoek ik ook altijd op.

Wanneer is een aflevering van vtwonen Weer verliefd op je huis geslaagd voor jou?

Als de bewoners dolgelukkig zijn met het eindresultaat. Dat de twee smaakverschillen samen zijn gebracht en het stel verrast is door de inrichting en potentie van hun eigen huis. Dat ze na de make over weer helemaal verliefd zijn op hun eigen huis en het een plek is geworden waar iedereen van het gezin zich thuis voelt. En uiteraard dat de kijker inspireert wordt door alle woontips en ideeën om thuis ook zelf aan de slag te gaan.

Wie of wat inspireert jou op het gebied van wonen en stylen?

Inspiratie kom ik echt overal tegen. Ik word altijd heel blij van het ontdekken van nieuwe inspirerende adressen, merken, mooie spullen en boeken. Maar ook alles online op Pinterest, blogs en Instagram. Maar ook van ontmoetingen met inspirerende mensen krijg ik veel energie en nieuwe ideeën. Ik hou van creativiteit en authentieke mensen met een persoonlijke stijl. Net als je interieur, dat is een weerspiegeling van wie je bent.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

marieke op 23 februari 2017 om 18:04

Goedenavond,

Graag zou ik willen weten of Carlein Kieboom ook persoonlijk advies geeft. Wij vinden het erg moeilijk om onze woning in te richten en willen hierbij graag advies.


Met vriendelijke groet,
Marieke Jorritsma

>

vtwonen op 24 februari 2017 om 08:30

Beste Marieke, helaas is het niet mogelijk om persoonlijk advies te krijgen van Carlein.

>

Nicole Emons op 1 februari 2017 om 21:52

Beste redactie, in de laatste aflevering van verhuizen of verbouwen heeft Carlijn kieboom gebruik gemaakt van een behang: 3d geprint wandtapijt. Waar is deze verkrijgbaar? Dank alvast!

>

eline op 18 oktober 2016 om 19:26

heeft vtwonen (carlein Kieboom) een bedrijf ergens zitten? Wat voor opleiding heeft ze gedaan welke richtingen?

met vriendelijke groet, Eline

>

vtwonen op 19 oktober 2016 om 08:07

Beste Eline, Carlein Kieboom heeft zelf geen eigen bedrijfje.

>

Marte op 12 juni 2016 om 16:24

Hallo,

In aflevering negen van seizoen 4 is Carlein in een Friese boerderij in Heemelum. Hier staan twee opnieuw beklede fauteuils. Carlein geeft aan dat de stoelen zo mooi zijn door de stof die gebruikt is...maar weten jullie ook welke stof (en kleur) hier voor is gebruikt?

bedankt vast!

>

vtwonen op 14 juni 2016 om 07:49

Hoi Marte, de enige informatie die we tot onze beschikking hebben, is de volgende: de vintage stoelen heeft de bewoonster bij een stoffeerderij in Harlingen opnieuw laten bekleden met mooie en stevige projectstoffen in effen tinten.

>

Ingrid op 6 maart 2016 om 21:21

Hoe kom je in aanmerking voor een make over en wat zijn de voorwaarden?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties