Zondag 30 december: Mirjam & René uit Rotterdam

Mirjam en René wonen sinds vier jaar samen. Hun appartement van 55 m² in Rotterdam hebben ze met overwaarde kunnen verkopen. Hierdoor kunnen ze nu verhuizen naar hun droomhuis, anderhalve kilometer verderop: een benedenwoning met souterrain in een prachtig oud herenhuis. Over de inrichting maken ze zich nogal zorgen, maar laat dat maar aan stylist Frans over. Samen met familie, vrienden en het vtwonen team zorgt hij voor een bijpassende droominrichting!

Van klein appartement naar royale benedenwoning

De nieuwe woning is een stuk groter en de huidige meubels zijn te klein. Het stel heeft geen idee wat ze allemaal kunnen meenemen. Mirjam studeert geneeskunde en is begonnen met haar nieuwe baan als arts-onderzoeker in het ziekenhuis. René is net gestart met zijn eigen bedrijf, naast een vaste baan bij de gemeente. Dit valt allemaal samen met de geplande verhuizing. Ze gaan een drukke tijd tegemoet, dus alle hulp is welkom. Stylist Frans komt als geroepen en heeft zoals altijd de oplossing! Het eindresultaat van de spetterende en laatste make-over van dit jaar zie je zondag 30 december om 19:30 bij SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv

Reacties:

Serena op 30 december 2018 om 20:36

Waar ik kan ik dat groene stenen behang bij de eettafel vinden? ????

Beste Serena,
Via deze link is alle productinformatie van de aflevering te vinden:
https://www.vtwonen.nl/tv/vtwonen-verhuist/aflevering-4-kijken-en-shoppen-seizoen-1/
Groet,
vtwonen

Daniëlle op 7 januari 2019 om 17:52

Waar komt dat super gave behang op de achterwand in de keuken vandaan dat op een plaat is geplakt en nu op een schilderij lijkt? Ik ben er echt helemaal verliefd op. Het is de achtergrond op de foto van waar Miriam en René opstaan hierboven

Beste Daniëlle,
De print aan de muur is ‘Hendrik Voogd, Golden Age Landscapes’ art.nr. WP 388: van BN Wallcoverings
Hartelijke groet,
vtwonen

T. op 10 februari 2019 om 15:38

kan ik de aflevering van verbouwen en verhuizen van zaterdag kwart voor negen tot kwart voor 10 terug kijken b.v.d.

Beste T,
Alle afleveringen en productinformatie van ‘vtwonen verbouwen of verhuizen?’ vind je hier terug:
https://www.vtwonen.nl/tv/verbouwen-verhuizen/

Groet,
vtwonen