WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 23 december: Desiree & Alexander uit Leerdam

Desiree en Alexander verruilen hun twee-onder-een-kapwoning in Heukelum voor een voormalige tandartspraktijk in Leerdam. Ze hebben een groot kluspand gekocht met maar liefst twaalf kamers om pleegkinderen op te vangen. Samen met vrienden en familie is er hard geklust. Maar hoe laat je zo’n groot pand aanvoelen als een warm familiehuis? Stylist Marianne gaat samen met het vtwonen team, familie en vrienden voor het gezin aan de slag!

Van twee-onder-een-kap naar voormalige tandartspraktijk

Twaalf jaar geleden leerde Desiree en Alexander elkaar kennen en inmiddels hebben ze drie dochters. Met de verhuizing naar hun nieuwe woning gooien ze het roer volledig om. Desiree heeft altijd de droom gehad om een pleeggezin te vormen. Op deze manier bieden ze aan meerdere kinderen opvang, die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Desiree: ‘We doen dit niet voor onszelf, maar om deze kinderen een betere toekomst te geven.’ Na een grote verbouwing kunnen Alexander en Desiree even uitrusten, want stylist Marianne neemt de verhuizing en inrichting voor hen uit handen. Het eindresultaat zie je zondag 23 december om 19:30 op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv