vtwonen verhuist: dit zijn de eerste beelden!

Verhuizen en inrichten is (helaas) niet altijd even gemakkelijk. Daarom start aankomende zondag 9 december het nieuwe programma vtwonen verhuist. Zorg ervoor dat je om half 8 naar SBS6 kijkt, want dan helpen de vtwonen stylisten en het vtwonen team bij zowel de verhuizing als de inrichting. Benieuwd? Hierbij alvast een voorproefje!

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een leven. In het nieuwe programma ‘vtwonen verhuist’ overvalt Kees Tol nietsvermoedende mensen die op het punt staan te verhuizen naar een nieuwe woning. De vtwonen stylist maakt het grote plan en zorgt ervoor dat de inrichting helemaal af komt. De toekomstige bewoners mogen alles uit hun handen laten vallen, want het verhuisteam neemt het klussen en de verhuizing volledig over. Ga je ook kijken?

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Karin Baas op 9 december 2018 om 21:44

De woonkamer in de uitzending van vandaag - 09 dec - is super geworden. Wat is de precieze kleur van de muur achter de lange zijde van de bank.
M. vr. groet

>

Judith Uijtendaal op 9 december 2018 om 19:49

Hoi,
Wij gaan ook verhuizen van een koopwoning naar een huurappartement in Purmerend, zou me geweldig lijken om hier hulp bij te krijgen qua vloer, wand en raam bekleding, en uiteraard inrichting. Dus bij deze meld ik me supergraag aan.

>

Wendy Keizer op 6 december 2018 om 21:51

O, dat wil ik ook zo graag! Ik ben gek op de Belgische versie. We verhuizen in mei. Kan ik nog mee doen? ????

>

vtwonen op 11 januari 2019 om 17:01

Beste Wendy,
Helaas is dit seizoen van vtwonen verhuist alweer afgelopen. Vanaf februari zijn er weer nieuwe afleveringen van Weer Verliefd Op Je Huis.
Groet,
vtwonen

>

Renate op 6 december 2018 om 20:36

Dat hadden we moeten weten. Net te laat voor ons, net gesetteld, maar nog steeds zoekende naar de perfecte inrichting... en naar 'ergens' opgeruimde spullen natuurlijk! Maar ga zeker kijken voor ideeën, want we zijn er nog niet ;-)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties