kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 9 december: Monique en Oscar uit Enkhuizen

Monique en Oscar hebben een nieuw huis gekocht in Enkhuizen, precies tegenover het huis van Oscar’s zus Desi. Ze hebben twee zonen, zijn harde werkers en staan altijd voor iedereen klaar. Echter weten ze niet hoe ze hun nieuwe woning het beste kunnen inrichten. Maar daar is stylist Frans Uyterlinde. Hij zorgt samen met zus Desi, haar neefjes en het vtwonen team dat zowel de verhuizing goed verloopt als het interieur direct een fijne sfeer krijgt.

Van rijtjeshuis naar twee-onder-een-kap

Monique en Oscar hebben dertien jaar in een rijtjeshuis in Enkhuizen gewoond, maar zijn nu echt toe aan een grotere woning. De nieuwe twee-onder-een-kap met tuin aan het water vonden ze zo’n 350 meter verderop. Ondanks de fijne ligging van het nieuwe huis moet er aan de inrichting veel gebeuren. Monique en Oscar vinden het lastig om door de oubollige sfeer van het huis heen te prikken en lopen vast bij het bedenken van een nieuwe basis. Bijna dagelijks verandert Monique wel iets in het interieur, maar met de hulp van stylist Frans hoopt zus Desi dat ze rust kan vinden in haar nieuwe huis. Benieuwd of het Frans gaat lukken? Je ziet het aankomende zondag 9 december om 19.30 uur tijdens de eerste aflevering van vtwonen verhuist op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv