Zondag 9 december: Monique en Oscar uit Enkhuizen

Monique en Oscar hebben een nieuw huis gekocht in Enkhuizen, precies tegenover het huis van Oscar’s zus Desi. Ze hebben twee zonen, zijn harde werkers en staan altijd voor iedereen klaar. Echter weten ze niet hoe ze hun nieuwe woning het beste kunnen inrichten. Maar daar is stylist Frans Uyterlinde. Hij zorgt samen met zus Desi, haar neefjes en het vtwonen team dat zowel de verhuizing goed verloopt als het interieur direct een fijne sfeer krijgt.

Van rijtjeshuis naar twee-onder-een-kap

Monique en Oscar hebben dertien jaar in een rijtjeshuis in Enkhuizen gewoond, maar zijn nu echt toe aan een grotere woning. De nieuwe twee-onder-een-kap met tuin aan het water vonden ze zo’n 350 meter verderop. Ondanks de fijne ligging van het nieuwe huis moet er aan de inrichting veel gebeuren. Monique en Oscar vinden het lastig om door de oubollige sfeer van het huis heen te prikken en lopen vast bij het bedenken van een nieuwe basis. Bijna dagelijks verandert Monique wel iets in het interieur, maar met de hulp van stylist Frans hoopt zus Desi dat ze rust kan vinden in haar nieuwe huis. Benieuwd of het Frans gaat lukken? Je ziet het aankomende zondag 9 december om 19.30 uur tijdens de eerste aflevering van vtwonen verhuist op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Malou Berrier op 23 februari 2019 om 20:12

Ik zou heel graag willen weten welke kleur op de muur in de woonkamer is gebruikt in de aflevering van Oscar en Monique december 2018.

>

vtwonen op 25 februari 2019 om 15:53

Beste Malou,
De kleur die in de woonkamer is gebruikt is 'oorspronkelijk' 5010-G90Y.
Groet,
vtwonen

Shop suggesties

Inspiratie suggesties