vtwonen

vtwonen vanaf 15 februari weer terug op tv!

Ga er maar goed voor zitten, want op zondag 15 februari is vtwonen terug op tv met seizoen 2 van ‘Weer verliefd op je huis’! Elke zondagavond tussen 18.30 en 19.30 op SBS6 gaan Viktor Brand en onze vtwonen stylisten weer de uitdaging aan om de woonstijlen van stellen na lange tijd weer op een lijn te krijgen.

vtwonen televisie

Ook dit seizoen krijg je weer wat je gewend bent: een uur gevuld met wooninspiratie, leuke DIY tips en zie je Marianne, Frans en Fietje in actie komen. Alles wordt uit de kast getrokken om de stellen weer verliefd te laten worden op hun huis. Geen compromis tussen twee woonstijlen, maar één stijl waar beide partners zich in thuis voelen. Kun je niet wachten? Hier kijk je seizoen 1 nog eens terug.

Extra leuk

Bij een nieuw seizoen horen ook kleine verrassingen. Zo maakt styliste Wendy Verhaegh dit seizoen deel uit van het make-over team, geeft hoofdredacteur Carlein Kieboom elke week een trendpresentatie en wordt er in iedere aflevering een product geselecteerd waarover de designer het achterliggende verhaal komt vertellen. Kortom: we gaan weer mensen blij maken met spiksplinternieuwe interieurs. Kijken dus!

Stylist Frans Uyterlinde trapt het 2e seizoen af en gaat als eerste de uitdaging aan. Maak alvast kennis met Annelore en Geralt uit Alkmaar. In de afleveringen iets gezien wat je zelf wil hebben? Dat shop je hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

roos op 5 april 2015 om 18:56

Heel leuk stijl

>

Gerlinde op 16 februari 2015 om 10:20

Van welk merk is de vloerlamp die op bovenstaand promotiebeeld van het programma te zien is? En waar is deze te koop?

>

willem-jan kleverkamp op 15 februari 2015 om 19:37

Ten eerste alle complimenten voor jullie programma.

Hoe kan je meedoen aan jullie programma?

Mvg,

willem-jan en elly

>

vtwonen op 16 februari 2015 om 07:54

Beste Willen-Jan, voor het tweede seizoen dat gisteren begonnen is, zijn alle stellen al geselecteerd. Mocht er nog een vervolg komen dan zou ik onze site en die van SBS6 goed in de gaten houden voor nieuwe oproepen.

>

Stacey op 11 februari 2015 om 15:25

Leuk, ik kan niet wachten!

Maaaaaar - waar komt het vloerkleed in de bovenste foto op deze pagina vandaan? Of is dat geen bestaand product?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties