WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favoriete make-overs uit Verbouwen of Verhuizen

Het eerste seizoen van Verbouwen of Verhuizen zit er alweer op. De vtwonen-stylisten zetten acht huizen volledig op hun kop om de koppels te helpen met hun dilemma: wordt het verbouwen of verhuizen? En wat waren het een plaatjes, die verbouwingen! Wij zetten onze 3 favoriete make-overs op een rijtje. Zit die van jou er ook bij?zithoek

1. Jaren 70 hoekhuis in Rotterdam

In aflevering 1 ging stylist Frans Uyterlinde aan de slag met het jaren 70 hoekhuis van Thecla en Rob uit Rotterdam. Met hun drie tienerjongens was de leefruimte beneden te krap geworden en groeiden ze langzaam uit hun jasje. Maar verhuizen vonden ze lastig.

Frans gooide de hokkerige indeling volledig op de schop en toverde de gedateerde gezinswoning om in een ruim, functioneel en warm leefhuis. Compleet met schuifpui op woonkamerbreedte en een nieuwe keuken waar ze naar hartenlust kunnen koken. Is het geen plaatje?

Bekijk het resultaat met eigen ogen via de 360° tour. De producten die Frans gebruikt heeft shop je via het kijken en kopen-artikel.

betegelde haard

2. Monumentaal pand in hartje Vlaardingen

Ook de verbouwing in het monumentale pand van Nathalie en Dave uit Vlaardingen mag in dit rijtje met favoriete make-overs niet ontbreken. Het bijzondere huis bestond uit meerdere niveaus en aparte ruimtes, die niet met elkaar in verbinding stonden. Hoe maak je zo’n groot huis sfeervol?

Stylist Carlein Kieboom bracht met een spectaculaire verbouwing warmte en sfeer in het pand en maakte van een historisch huis een echt thuis. Door verschillende materialen in alle ruimtes terug te laten komen en een entree waar je u tegen zegt, creëerde ze een sfeervol geheel.

Wil je virtueel door het pand lopen? Bekijk dan de 360° tour van aflevering 4. De producten uit de verbouwing shop je hier.

blauwe lambrisering

3. Karakteristieke hoekwoning in Zwolle

Onze derde favoriet is de verbouwing in de karakteristieke hoekwoning van Sarah en Wouter in Zwolle. Hun grootste hobby is koken. Ze hadden dan ook maar één wens voor de verbouwing: een grotere keuken om gezellig met vrienden en familie te koken en te dineren.

Stylist Eva van de Ven liet die wens in vervulling gaan door de indeling van het huis volledig op zijn kop te zetten. De voormalige woonkamer maakte plaats voor een gloednieuwe leefkeuken en in de serre werd een gezellige eethoek gecreëerd. Ook de kelder werd grondig aangepakt. Eva gaf iedere ruimte een duidelijke functie en creëerde meer samenhang tussen de verschillende ruimtes. Net als Sarah en Wouter zijn wij dolverliefd op deze verbouwing!

Benieuwd welke producten Eva allemaal heeft gebruikt voor deze metamorfose? Via het kijken en kopen-artikel shop je eenvoudig alle producten. Een wandeling door het huis kan natuurlijk ook via de 360° tour.

Virtuele tour

Wil je het resultaat van de andere verbouwingen ook met eigen ogen zien? Bekijk dan de 360° tours door alle huizen. Zo beleef je vtwonen in 360º en waan je je op jouw favoriete plekje in huis!

Shoppen

Shop de 6 meest verkochte items uit de tv-afleveringen:
best-verkochte-shopitems-verbouwen-of-verhuizen

nog meer: tv