Woensdag 20 december: Sara en Koen uit Den Haag

Sara en Koen wonen sinds kort met z’n drieën in hun jaren’30 bovenwoning in Den Haag; 13 maanden geleden werd hun dochter geboren. Met in de toekomst wellicht meer kinderen op komst, stellen ze zichzelf steeds vaker de vraag: blijven we in deze woning of moeten we een volgende stap maken en verhuizen naar een groot en moderner huis?

Problemen in de woonkamer

De benedenverdieping, gelegen op de eerste etage, is een probleem. Wat ze dolgraag willen aanpakken, is de kleine en oude keuken die nu is afgesloten. Ze weten alleen niet hoe. Een van de redenen dat ze mogelijk dit droomhuis willen opgeven en op zoek willen naar een andere woning. Want ook willen Sara en Koen graag de muur naar de woonkamer doorbreken om van de woonkamer en eetkamer een geheel te maken. En missen ze een speelplek voor de kleine Nilou. Ondanks alle woonwensen wil Sara niet verhuizen, want ze is gek op de buurt; ze wonen op loopafstand van het Haagse bos en zijn met tien minuten op het strand. Koen wil toch liever verhuizen. Stylist Eva schiet het stel te hulp. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan woensdag 20 december om 21.3o uur naar NET5.

Deze producten zijn gebruikt in aflevering 7.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jolanda op 7 januari 2018 om 22:06

In de uitzending van 20 dec. Sara en koen uit den haag, zagen wij een mooie messing? Lamp boven de eettafel hangen. Waar kan ik de lamp kopen?

>

shamila op 7 januari 2018 om 20:20

Hallo,
Ik wil graag weten welke vloer er gelegd is in de woning van Koen en Sara.
Bedankt.

>

Alex op 7 januari 2018 om 19:50

Beste redactie, helemaal weg van de eettafellamp uit de laatste aflevering (7 januari). Waar kan ik een overzicht van de producten gebruikt in deze aflevering terugvinden?

>

Karen Zijlstra op 31 december 2017 om 12:47

Geachte redactie, wat een prachtige verbouwing door Frans. Was al een beetje fan van hem, maar nu helemaal!!
Mijn man en ik waren helemaal weg van het behang dat Frans gebruikt heeft en wij zouden graag vernemen waar dit behang te koop is.
Met dank en hartelijke groeten, een goed verbouwend/verhuizend programma in 2018 gewenst,
Karen Zijlstra

>

Manon op 22 december 2017 om 14:10

Zou ik mogen weten wat het kleurnummer is van de kleur op het plafond?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties