Woensdag 6 december: Joost en Janneke uit Schagen

Joost en Janneke wonen sinds vier jaar in een 2-onder-1-kap woning in Schagen. Ze waren direct verliefd op de woning en de buurt. De vorige eigenaar had al veel geklust. Het stel heeft er daarom voor gekozen om het huis later naar hun smaak te maken. Tot op heden is daar alleen nog niks van gekomen. Ze weten gewoon niet waar ze moeten beginnen. Janneke wil daarom dolgraag verhuizen, maar wil Joost hier nooit meer weg.

Hallo ruime leefkeuken

Joost en Janneke willen een ruimere keuken. Koken voor familie en vrienden is iets wat ze graag doen, maar wat nu lastig is, omdat ze bijna niet samen in de keuken kunnen staan. Ook zou Janneke graag een werkruimte willen waar ze in de avonduren rustig kan werken, zonder dat de eettafel bezaaid ligt met allemaal papieren. En de hal, waar de voormalige kapperszaak van de vorige bewoners in zat, heeft geen echte functie. Een te grote ruimte die nu gebruikt wordt als garderobe. Kortom: flink wat woonwensen die Janneke niet gerealiseerd ziet worden in hun huidige huis. Verhuizen is daarom de enige optie. Joost daarentegen wil hier nooit meer weg en ziet wel potentie in dit huis. Lukt het stylist Eva van de Ven om het stel weer gelukkig te laten worden in hun huis of zullen ze uiteindelijk verhuizen? Je ziet het aanstaande woensdag om 21:30 op NET5.

Deze producten zijn gebruikt in aflevering 5.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Marie-José Poiesz op 26 januari 2018 om 15:46

Yes! bedankt!!

>

Marie-José Poiesz op 30 december 2017 om 15:02

Ook hun hal werd gerenoveerd. Ik zoek de kapstok die ik in de gang zag staan, maar vind hem niet. Hebben jullie daar informatie over?
Alvast veel dank.

>

Kirsten op 12 december 2017 om 20:21

Mij valt het op dat de kleding van Nicolette van Dam mij zo aanspreekt. Hebben jullie informatie over de kleding die zij in deze aflevering heeft gedragen?

>

Machteld op 11 december 2017 om 08:55

De keuken is echt mooi geworden. Ik ben echt verliefd????op dat vest van Janneke als Nicolette weer terugkomt met de vraag Verbouwen of verhuizen. Weet iemand waar dat van is?

>

vtwonen op 11 december 2017 om 10:16

Beste Machteld, we hebben helaas geen informatie over de kleding van de bewoners!

>

Lotje op 10 december 2017 om 18:29

Ik ben benieuwd naar de kleur code van de verf op de muur achter de bank, waar het schilderij met bloemen aan hangt.

>

Petra Deelstra op 10 december 2017 om 18:01

Ik kan op jullie site niet vinden welke kleur er op de muur zit bij Joost en Janneke. Het gaat om de blauw/grijze kleur. Kunnen jullie dat aan mij doorgeven? Dank!

>

Yvette op 9 december 2017 om 18:48

De bank die gebruikt is bij Joost en janneke, waar is deze te koop en hoe heet ie?

>

Dunja op 9 december 2017 om 18:13

Waar kan ik die eettafel kopen? Vind hem geweldig! Op de site van Poortvliet zag ik hem niet..

>

vtwonen op 11 december 2017 om 09:23

Beste Dunja, hij komt uit de collectie van Poortvliet, dus dat kun je écht het beste even daar navragen!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties