Woensdag 29 november: Rik en Tamara uit Utrecht

Rik en Tamara wonen samen met hun vier kinderen in een jaren’30 herenhuis in Utrecht. Het huis ligt op een ideale locatie, want binnen vijf minuten fiets je het centrum in. Alleen is er een groeiend probleem; de kinderen worden pubers. Dat zorgt ervoor dat er nu te weinig zitruimte in de woonkamer is. Tamara wil daarom graag verhuizen, maar wil Rik liever verbouwen.

Problemen op de benedenverdieping

Er zijn al ruwe plannen voor een verbouwing, maar Rik en Tamara beschikken niet over de creativiteit om alle mogelijkheden te visualiseren. Voor de herinrichting van de woonkamer vinden ze dat nóg lastiger. Daarnaast is de keuken te klein voor zo’n groot gezin. Ook een van de redenen waarom Tamara liever wil verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Dit om de kosten te drukken en een huis met een grotere woonkamer te vinden. Kortom: er is werk aan de winkel voor stylist Carlein Kieboom. Ze gaat hard aan de slag met hun woonwensen. Zullen ze verhuizen of blijven in hun verbouwde woning? Kijk mee om 21:30 uur op NET5.

Deze producten zijn gebruikt in aflevering 4.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Shirley Overeem op 7 december 2017 om 21:13

Goedenavond mevrouw, meneer,

Ik heb sinds kort een nieuwe woning met een lange woonkamer die overloopt in de keuken.
Ik vind het lastig om zo n pijpenla in te richten.
Is het mogelijk om voor mij een ontwerp te maken?
Uiteraard wil ik de kosten daarvoor vergoeden.

Ik kijk uit naar uw antwoord.

Vriendelijke groet,

S. Overeem

>

vtwonen op 11 december 2017 om 10:36

Beste Shirley, daar is helaas niet genoeg tijd voor. Onze stylisten zijn al tot over hun oren druk met hun huidige werkzaamheden.

>

natascha op 4 december 2017 om 18:47

Woensdag 29 nov hadden jullie in de tuin van Rik en Tamara een gietijzeren brander staan op tafel. Ik kan hem niet terug vinden op jullie site en het merk is lastig te lezen. Kunnen jullie me helpen?? (in de aflevering komt hij op minuut 37:31 in beeld).

>

vtwonen op 5 december 2017 om 08:10

Beste Natascha, de brander heeft Carlein gevonden bij Het Kabinet. Je zou daar even kunnen informeren of ze de brander nog hebben.

>

Deniese op 1 december 2017 om 13:10

Hoe komen jullie aan de proefwoningen? Staan deze ook te koop? Het lijkt alsof er al mensen wonen. Krijgen deze een week een hotelovernachting aangeboden? Wie richt de proefwoningen in?
Liggen de proefwoningen wel binnen het budget van de kandidaten?

>

vtwonen op 4 december 2017 om 08:04

Beste Deniese, de woningen staan niet te koop. Onze collega's van tv nemen de selectie van woningen voor hun rekening, weten wij helaas niet heel veel van. Er wordt in ieder geval wel gekeken naar de wensen van de bewoners om hier vervolgens een woning bij aan te laten sluiten.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties