Woensdag 15 november: Elise en Maarten uit Haarlem

Elise en Maarten wonen samen met hun zoontje Kai in een populaire straat in Haarlem. De woning heeft een bijzondere geschiedenis; het was oorspronkelijk een doorgang voor paarden en koeien en is in 1900 omgebouwd tot een woning. Elisa is dol op dit unieke plekje, terwijl Maarten de indeling vooral onpraktisch vindt. 

Problemen op de benedenverdieping

Het stel woont nu al drie jaar in dit authentieke huis. Alleen is de benedenverdieping smal en onpraktisch ingedeeld. Zo is de keuken piepklein en erg oud en liggen er drie verschillende vloeren. Daarnaast is licht een groot probleem in het huis, want er zitten alleen ramen aan de voor- en achterkant van het huis. Elise ziet potentie door beneden te verbouwen, want ze vindt de plek en de sfeer fantastisch. Alleen Maarten krijgt stress door dit oude huis en wil daarom verhuizen. Stylist Eva van de Ven bedenkt een plan. Zullen ze blijven of toch verhuizen? Je ziet het om 21.30 uur op NET5.

Deze producten zijn gebruikt in aflevering 2.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

lenny clijsters op 16 november 2017 om 00:00

hallo allemaal!!
wat was deze aflevering gaaf, wat een bijzondere en leuke mensen. ik vond het verademend, zo'n tevreden en gelukkige mensen samen.
en dan het resultaat, echt wat ze graag zien. sjapoo voor de styliste, want het was geen eenvoudige klus. suuuuuper. bedankt voor de leuke avond.
en ik hoop dat maarten elise en kaj er lang en gelukkig zijn.

>

vtwonen op 16 november 2017 om 08:16

Beste Lenny, wat leuk dat je gekeken hebt en zo enthousiast was over het eindresultaat! Worden wij ook weer blij van :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties