WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: 8 verbouwingen die je niet wilt missen!

Het nieuwe seizoen van Verbouwen of Verhuizen staat voor de deur! Zet 8 november in je agenda, want stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven hebben volop creatieve plannen gesmeed om je te verrassen met 8 gloednieuwe en inspirerende make-overs. Grootse make-overs, want er wordt weer flink verbouwd! Om de bewoners uiteindelijk voor de lastige keuze te stellen: kiezen ze voor hun verbouwde huis of willen ze toch verhuizen?

Verbouwen of toch verhuizen?

Ook dit seizoen zie je wat je van ons gewend ben; enthousiaste stylisten, veel wooninspiratie en vooral verrassende en grootse oplossingen voor woonproblemen. Onpraktische indelingen, gebrek aan ruimte en licht en een te kleine keuken, er is niets wat onze stylisten niet kunnen oplossen. Maar dat is niet alles, want niemand minder dan Nicolette van Dam gaat dit nieuwe seizoen met onze stylisten aan de slag om bewoners weer blij te maken. En na drie weken komen we nog eens terug en vragen we de bewoners hoe de nieuwe situatie bevalt: willen ze blijven of alsnog verhuizen? Kortom: heel veel grote en uitdagende klussen. Kijk je mee? Elke woensdagavond om 21.30 uur op NET5. Reserveer jij deze avonden in je agenda? Zorgen wij voor de inspiratie!

Het nieuwe seizoen trappen we af bij Merel en Pieter in Aalsmeer. Heb je vorig seizoen gemist? Bekijk hier nog eens de afleveringen terug.

nog meer: tv