WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Amersfoort

Stylist Fietje gaat aan de slag bij Willeke, Michael en dochters Sam en Noa in Amersfoort. Alweer 24 jaar woont het stel met veel plezier in hun eengezinswoning, maar het interieur? Dat is nog altijd een ratjetoe aan stijlen. Let op: vanaf komende zondag begint ons programma om 19:00 uur op SBS 6.

Stylist Fietje Bruijn

Mix & match

Willeke en Michael wonen 24 jaar in hun eengezinswoning in Amersfoort en zijn nog steeds blij met de woning. Maar het interieur is een ratjetoe van meubels die ze in de afgelopen jaren hebben verzameld. Van dochters Sam en Noa mag het allemaal veel strakker. Ondanks dat het gezin een aanbouw heeft laten plaatsen lukt het ze niet om de langwerpige ruimte optimaal in te delen. Daarnaast is het gebrek aan opbergruimte een probleem. Willeke houdt van een mix van veel verschillende woonstijlen, en Michael? Hij houdt van een stoer interieur met natuurlijke materialen. Een interieur moet volgens hem rust uitstralen en functioneel zijn, met genoeg opbergruimte. De hoogste tijd om de hulp van stylist Fietje in te schakelen!

Ben je benieuwd naar de make-over bij Willeke en Michael in Amersfoort? Kijk mee naar de zesde aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 29 maart op SBS 6 om 19:00 uur.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis