vtwonen

Zo word je weer verliefd op je tuin

De tuin is jouw trotse bezit, maar kan soms ook een doorn in het oog zijn. Met mooi weer is het heerlijk om buiten te zitten, maar soms gooit al dat achterstallig tuinonderhoud roet in het eten. Zijn het niet de planten, dan is het wel de buitenverlichting, het onkruid tussen de tegels of de tuinset die aan vervanging toe is. Is de verstandhouding tussen jou en je tuin een beetje bekoelt? Met deze tips word jij weer smoorverliefd op je tuin. (in samenwerking met Hartman)

Weer verliefd op je tuin

Loungen maar!

Is jouw buiten-loungeplek aan vervanging toe? Wij hebben een parel van een tuinset voor je gevonden. Sophie van Hartman is hét nieuwe setje onder de zon. Vooral de Sophie Studio chair met het iconische onderstel geeft ons een verliefd gevoel. De kuipstoel -met extra rugondersteuning- zit heerlijk en samen met de Sophie Studio tafel is het een design setje waar je u tegen zegt. Of ga jij liever voor het setje Sophie Element?

Lichtjes aan

Naast een setje comfortabele en goedogende zitmeubels is een mooie tuin niks zonder buitenverlichting. Met kleine lantaarntjes, windlichten en kaarsjes geef je de tuin in een handomdraai een unieke touch. Zodra de zon zich niet meer laat zien, gaan de buitenlantaarns aan, wat een sfeer!

Weer verliefd op je tuin

Kussenverzameling

Een knappe tuin kan niet zonder kleurrijke kussentjes op de stoelen, op de bank of lekker op het gras. Alleen al de eerste aanblik ervan geeft een vrolijk gevoel en doet je verlangen naar een eindeloze zomer. Hoe je aan al die leuke kleurige exemplaren komt? Verzamel ze op marktjes, in vintage zaakjes, conceptstores of woonwinkels.

Make it green!

Mag de zithoek er wel wat levendiger bij staan? Pimp ‘m met planten! Creëer een urban jungle met hangplantjes. Ze zijn overal te koop, wonen vaak al in de leukste potten en zijn makkelijk in onderhoud. Tip: hang een vetplantje op. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar ze kunnen ook goed voor zichzelf zorgen dus je hebt er eigenlijk geen omkijken naar.

Hartman en vtwonen

Iedere zondag om 19.30 kijk je op SBS 6 naar ‘Weer verliefd op je huis’, waarbij Viktor Brand en de vtwonen stylisten iedere week de uitdaging aangaan om stellen opnieuw verliefd te laten worden op hun huis én tuin. Doe dit tv-seizoen inspiratie op voor je buitenverblijf en word weer verliefd op je tuin!

Bron: in samenwerking met Hartman

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

joyce verhoef op 23 april 2018 om 12:55

hoi heb nu 2x een mail gestuurd om ons op te geven voor weer verliefd op je tuin. maar volgens mij lukt het versturen niet want krijg dan een lege pagina. Hoop dat jullie mij kunnen helpen

>

vtwonen op 24 april 2018 om 07:16

Beste Joyce, kan je ons vertellen naar welk e-mailadres je de mail stuurt?

>

Wendy Fransen op 22 april 2018 om 21:20

In de uitzending van 22 april zagen wij een konijnenkooi incl. Konijn, maar na het eindresultaat was het konijn nergens meer te zien!! Dus mijn vraag is:Waar is het konijn? Groeten Wendy

>

vtwonen op 23 april 2018 om 06:51

Beste Wendy, de konijnen waren tijdens de tuin make-over even uit logeren. Komen gewoon weer terug, maar later dan de laatste opnames. Dus de bewoners geven het hok zelf een plaatsje in hun nieuwe tuin.

>

Mevr.a.klaassen op 22 april 2018 om 20:08

Hoe kun je iemand op geven ,voor jullie programma weer verliefd op JOU tuin.en zijn er dan ook kosten aan verbonden als jullie de tuin hebben op geknapt.mevr.a.klaassen

>

vtwonen op 23 april 2018 om 06:57

Beste, op dit moment zitten alle tuin make-overs er weer op. Als we volgend jaar terugkomen met nieuwe afleveringen dan roepen we zo rond december en januari op tot inschrijven.

>

Birgit op 21 april 2018 om 18:08

Hoe kan ik me opgegeven voor de tuinmetamorfose?

>

vtwonen op 23 april 2018 om 06:58

Beste Birgit, op dit moment zitten alle tuin make-overs er weer op. Als we volgend jaar terugkomen met nieuwe afleveringen dan roepen we zo rond december en januari op tot inschrijven.

>

Fleur op 18 april 2018 om 19:24

Wat ligt er op de grond? Hoe noem je dat?

>

vtwonen op 19 april 2018 om 08:29

Beste Fleur, hier zie je Gravier d’Or. Dat is verkrijgbaar via Amagard.com.

>

Samantha op 15 april 2018 om 20:33

Wat zijn de kosten om zo iets te laten doen. Neem aan dat degene dit zelf moet bekostigwn

>

vtwonen op 17 april 2018 om 07:46

Beste Samantha, we vragen een eigen bijdrage van de deelnemers en maken onze programma's daarbij ook in samenwerking met onze partners.

>

Marieke op 15 april 2018 om 11:19

Beste VT wonen,
Hoe werkt het met evt eigen bijdrage?
Is dat een vast bedrag als je mee doet?

>

vtwonen op 17 april 2018 om 07:36

Beste Marieke, daar word je over geïnformeerd zodra je geselecteerd bent voor deelname. Mocht je dan alsnog af willen haken, dan kan dat. Opgeven voor deelname is vrijblijvend!

>

Ilona gouweleeuw op 14 februari 2018 om 17:08

Welke beits werd er gebruikt in de uitzending van afgelopen zondag 11 febr. Het was de kleur antraciet

>

Lynn op 14 februari 2018 om 13:17

Beste Vtwonen, wanneer kun je je weer inschrijven voor weer verliefd op je tuin??

>

vtwonen op 14 februari 2018 om 14:25

Beste Lynn, inmiddels zijn de nieuwe deelnemers al geselecteerd. Wellicht komen de tuin make-overs volgend jaar weer terug. Een oproep hiervoor zullen we dan hoogstwaarschijnlijk weer begin januari doen via onze social kanalen.

>

A.M.Rondaan op 11 februari 2018 om 20:25

Hallo team...


Graag informatie om mij op te geven voor een metamefose aan mijn tuin...35 jaar niets aan gedaan en is dringend aan vervanging toe.
Zowel voor zijkant en achter.

Hoe werkt zoiets en is het voor eigen rekening...?


Ik hoor graag van U.

>

vtwonen op 14 februari 2018 om 14:26

Beste, inmiddels is het niet meer mogelijk om je op te geven voor 'Weer verliefd op je tuin'. De deelnemers voor dit seizoen zijn geselecteerd. Wellicht dat we volgend jaar nog eens terugkomen met tuin make-overs. De oproep hiervoor zal dan ongeveer in januari plaatsvinden.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties