vtwonen

Zo word je weer verliefd op je tuin

De tuin is jouw trotse bezit, maar kan soms ook een doorn in het oog zijn. Met mooi weer is het heerlijk om buiten te zitten, maar soms gooit al dat achterstallig tuinonderhoud roet in het eten. Zijn het niet de planten, dan is het wel de buitenverlichting, het onkruid tussen de tegels of de tuinset die aan vervanging toe is. Is de verstandhouding tussen jou en je tuin een beetje bekoelt? Met deze tips word jij weer smoorverliefd op je tuin. (in samenwerking met Hartman)

Weer verliefd op je tuin

Loungen maar!

Is jouw buiten-loungeplek aan vervanging toe? Wij hebben een parel van een tuinset voor je gevonden. Sophie van Hartman is hét nieuwe setje onder de zon. Vooral de Sophie Studio chair met het iconische onderstel geeft ons een verliefd gevoel. De kuipstoel -met extra rugondersteuning- zit heerlijk en samen met de Sophie Studio tafel is het een design setje waar je u tegen zegt. Of ga jij liever voor het setje Sophie Element?

Lichtjes aan

Naast een setje comfortabele en goedogende zitmeubels is een mooie tuin niks zonder buitenverlichting. Met kleine lantaarntjes, windlichten en kaarsjes geef je de tuin in een handomdraai een unieke touch. Zodra de zon zich niet meer laat zien, gaan de buitenlantaarns aan, wat een sfeer!

Weer verliefd op je tuin

Kussenverzameling

Een knappe tuin kan niet zonder kleurrijke kussentjes op de stoelen, op de bank of lekker op het gras. Alleen al de eerste aanblik ervan geeft een vrolijk gevoel en doet je verlangen naar een eindeloze zomer. Hoe je aan al die leuke kleurige exemplaren komt? Verzamel ze op marktjes, in vintage zaakjes, conceptstores of woonwinkels.

Make it green!

Mag de zithoek er wel wat levendiger bij staan? Pimp ‘m met planten! Creëer een urban jungle met hangplantjes. Ze zijn overal te koop, wonen vaak al in de leukste potten en zijn makkelijk in onderhoud. Tip: hang een vetplantje op. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar ze kunnen ook goed voor zichzelf zorgen dus je hebt er eigenlijk geen omkijken naar.

Hartman en vtwonen

Iedere zondag om 19.30 kijk je op SBS 6 naar ‘Weer verliefd op je huis’, waarbij Viktor Brand en de vtwonen stylisten iedere week de uitdaging aangaan om stellen opnieuw verliefd te laten worden op hun huis én tuin. Doe dit tv-seizoen inspiratie op voor je buitenverblijf en word weer verliefd op je tuin!

Bron: in samenwerking met Hartman

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Mirelle op 7 november 2017 om 08:50

Goedemorgen, hoe heet dat product wat er op de grond is gebruikt en zijn daar ook andere kleuren van?

Vriendelijke groet,

>

Malou vendeville op 22 juli 2017 om 20:32

Waar is die handige buitenhaard te koop en wat is de prijs. Erg mooi deze tuin.

>

Miriam Duijkersloot op 20 mei 2017 om 18:49

ik ben benieuwd naar het spul dat op de grond ligt in de tuin.

>

vtwonen op 22 mei 2017 om 07:08

Dat is Gravier d'Or, Miriam. Voor meer informatie kun je terecht bij Amagard.com.

>

Jilk op 19 mei 2017 om 21:27

Kan ik mijn tuin nog opgeven voor een aflevering?

>

vtwonen op 22 mei 2017 om 07:18

Beste Jilk, je kunt vrijblijvend een mailtje sturen naar vtwonen@idtv.nl. Of we nog een keer tuin make-overs gaan meenemen in Weer verliefd op je huis is niet duidelijk, maar je weet het nooit...

>

Ruud op 17 mei 2017 om 21:34

Hoe heet de openhaard die er in deze aflevering geleverd wordt (wil hem ook graag aanschaffen?!)?

>

S de vries op 17 mei 2017 om 17:03

Hallo,

Wat voor kleur zit er op de schutting?

En wat voor vlonder
is het?

BVD

>

vtwonen op 19 mei 2017 om 08:31

Beste, de schutting is geverfd met dekkende antraciet beits voor schuur & tuinhuis van Rambo. De vlonder is van Jan de Boer tuinhuizen: http://www.jandeboertuinhuizen.nl/ Daar kun je terecht voor meer informatie.

>

Mirian op 16 mei 2017 om 11:55

Beste VT wonen, hoe heet het materiaal wat op de grond ligt, als zijnde bodembedekker?
Mvg Mirian

>

vtwonen op 17 mei 2017 om 08:14

Beste Mirian, er is gekozen voor Gravier d'Or van Amagard.com. Zij kunnen je meer vertellen over het materiaal en de toepassing in de tuin.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties