WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo maak je je wanddecoratie persoonlijk

Een flesje frisdrank met je eigen naam erop en zelfontworpen sneakers. ‘Customizen’ is helemaal van deze tijd. Dus waarom zou je niet ook de muren in huis geheel in jouw stijl aankleden? Dat kan nu heel simpel met flexibele wandpanelen die je zelf ontwerpt en samenstelt. (In samenwerking met Dock Four)Dock Four stylepad

Weer verliefd op je huis met Stylepads

In de eerste aflevering van seizoen 7 van vtwonen tv zie je hoe vtwonen-stylist Marianne Luning een Stylepadwand samenstelt voor de hal van een huis in Utrecht. Bij de make-over kiest ze voor stoere materialen als wol, vilt, leer, steen en jeans. Die materialen laat ze terugkomen in de panelen van grey denim, black stone, wol en zwart leer. Ze kiest ook voor praktische functionaliteiten zoals een magnetisch bord, een hangplankje, sleutelhangers met drukknopen en een handige opbergzak voor kranten en tijdschriften. Wil jij deze Dock Four Stylepadwand ook in huis? Dat kan, je bestelt het in de vtwonen shop.

Kies je stijl

Bij Dock Four kun je ook helemaal zelf je Stylepadwand samenstellen. Het is hierbij belangrijk dat je kleuren en materialen kiest die passen bij jouw woonstijl.

Stylepad Scandinavisch

Basic

Bij een basic inrichting passen materialen als hout en natureltinten als wit, zwart en grijs maar ook zachte pastellen. Denk bijvoorbeeld een paneel van ‘Dutch Oak’ met een plankje voor boeken. Ook een Scandinavische print past perfect bij een basic stijl.

Landelijk

Houd je van een landelijke stijl, kies dan voor panelen van hout, linnen of een ‘padded’ variant met functionaliteiten als canvas lussen om sjaals, theedoeken en riemen aan te hangen. Of wat denk je van een houten hangplankje met witte of olijfgroene canvas banden?

Industrieel

Een industriële look is stoer, no-nonsense en een tikkeltje rauw. Panelen van hout, jeans of metaal passen helemaal in die stijl. Net als een magnetisch whiteboard, opbergzakken van stoer denim, leer en vilt en een boekenplank van matzwart metaal.

Dock Four stylepad

Vintage

Ben je gek op vintage en heeft je interieur een eigenzinnige twist? Overweeg dan een hanging shelve met bruine leren banden voor je favoriete kunst- en designboeken. Een corton steel paneel met een pocket voor vintage items als oude boekjes past ook perfect bij deze stijl. Wij zijn ook fan van een stylepad met het materiaal ‘scales’ in lichtgrijs.

Bron: in samenwerking met Dock Four

nog meer: tv