vtwonen

Zo kies je het bed dat bij jou past

Met een goede nachtrust vlieg je vol energie de dagen door. En wie wil dat nou niet? Een goed bed speelt de hoofdrol in dat scenario. Ben jij nog op zoek naar een lekker bed? Volg deze 6 stappen om te ontdekken welk bed het beste bij jou past. (promotie)

boxspring

1. Bepaal het budget

Welk bedrag kun je vrijmaken voor een gloednieuw bed? Houd er rekening mee dat een bed met gemak tien jaar meegaat, soms zelfs langer. Het is de investering zeker waard. Bedenk ook meteen wat jouw maximale bedrag is, mocht het onverwachts toch duurder uitpakken dan je gehoopt had.

2. Wat zijn de afmetingen?

Bepaal welke afmetingen mogelijk zijn voor het bed in je slaapkamer. Zo kom je niet last minute tijdens de levering voor verrassingen te staan. Zul je net zien, moet je nostalgische nachtkastje ineens plaatsmaken voor een kleiner exemplaar. Kranten zijn een handig hulpmiddel om de grootte van je bed te bepalen. Leg deze op de grond, meet het op en schrijf de afmetingen op nog voor je de beddenspeciaalzaak binnenstapt.

3. Comfort belangrijker dan looks

Houd je van een stevig matras of juist zacht? Natuurlijk wil het oog ook wat, maar voorop staat het slaapcomfort. Als dat in orde is, zit het met de looks vanzelf ook wel snor.

4. Je slaapstand

Wees je bewust van hoe je slaapt. Dommel je op je buik in slaap, maar word je wakker op je rug? Lig je altijd op je zij of ontwaak je steevast aan de andere kant van het matras? Je slaapstand kan bepalend zijn voor het type bed dat je kiest.

5. Doe een testdutje

Budget in gedachten, de afmetingen opgeschreven en al je wensen op een rij? Tijd voor een testdutje. Trek comfortabele kleren aan en bezoek Swiss Sense om je te oriënteren. De slaapadviseurs van Swiss Sense helpen je graag in de zoektocht naar het juiste bed voor de beste nachtrust. In de winkel, maar ook online, kijken de ervaren slaapadviseurs welk type bed het beste bij jou past. Laat je bijvoorbeeld helpen door de Boxspringwijzer of de Matraswijzer.

6. Stylen en inrichten maar!

Het moment is daar! Je boxspring staat in je slaapkamer. Het perfecte moment om deze opnieuw in te richten. Style je slaapkamer met sierkussens, een mooi vloerkleed, een nieuw dekbedovertrek en een mooi plaid. Het dromen kan beginnen! Slaap lekker.

Kijk voor meer informatie op SwissSense.nl.

Bron: in samenwerking met Swiss Sense.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties