WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wellness in het kleinste kamertje: 4 tips

Geef jij het kleinste kamertje in huis ook het minste aandacht? Zonde! Want met een paar aanpassingen is het opeens dé relaxruimte in huis waar je even helemaal tot rust komt. We geven je 4 supersnelle tips om van jouw kleinste kamertje in huis een luxe wellness-ruimte te maken. (in samenwerking met Geberit)Wellness kleinste kamertje

1. Geurbeleving

Maskeer jij toiletgeurtjes met een spuitbus? Dat kan beter! Ga voor geurstokjes in de geur van vanille, patchouli, musk of lavendel. Het geeft een veel natuurlijkere geurverspreiding, de aangename geur blijft langer hangen en het staat ook nog eens leuk op een plankje boven het toilet of naast de wastafel.

2. Wellness-wc

Een douchewc is een toilet en douche ineen en zorgt er binnen mum van tijd voor dat jij je weer fris en schoon voelt. Na het toiletgebruik worden je billen gedoucht met warm water en droog geföhnd terwijl jij nog op de pot zit. De Geberit AquaClean Tuma douchewc is zelfs geschikt voor de kleinste wc’s en badkamers. De verwarmde zitting en de comfortabele reiniging zorgen voor een optimaal toiletbezoek. Omdat de wc geen spoelrand heeft, is deze ook nog eens erg makkelijk schoon te maken.

3. Sfeerverlichting

Bij de inrichting van een kleine ruimte speelt ieder item een belangrijke rol, zo ook de lichtbron. Maak van de toiletruimte een oase van rust en ontspanning door er een lantaarn als lichtbron op te hangen. Of plaats waxinelichtjes in het raamkozijn voor een extra sfeervol effect. Houd je de ruimte liever functioneel met groot licht? Kies dan voor een rotan lamp aan het plafond.

4. Verwennerij

Je zou het misschien niet zeggen, maar dé plek om beautyproducten neer te zetten – en jezelf en je gasten een beetje te verwennen – is de wc. Een geurend zeepje, lekkere handcrème, zachte handdoekjes, handgel in een mooi flesje, ze komen allemaal van pas in dat kleine wellness kamertje.

Bron: in samenwerking met Geberit

nog meer: tv